EMAG

EMAG

09.01.2012

GEST CRIMINAL

 4 bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au sustras 6 metri de şină de cale ferată
inconştinenţa hoţilor nu cunoaşte limite. Patur dintre ei au fost prinşi de poliţie la scurt timp după ce au furat cu căruţa 6 metri liniari de cale ferată. Prejudiciul creat CFR se ridică la 14.500 de lei.
Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au depistat pe raza oraşului doi tineri de 21 şi 22 de ani, din oraşul Răcari, în timp ce transportau cu ajutorul unui atelaj hipo mai multe bucăţi de şină de cale ferată.
"În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au stabilit că cei doi, împreună cu P.M., de 20 de ani, şi D.A., de 42 de ani, ambii din oraşul Răcari, au sustras şinele de cale ferată, prejudiciul creat fiind de 14.500 lei. Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi fiind prezentaţi instanţei de judecată, pe numele acestora s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
Hoţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu