EMAG

EMAG

10.01.2012

Accident la Ghimpati

O ambulanta a fost grav avariata, astazi, la pranz, pe soseaua ce leaga Ghimpati de Butimanu! Soferul spune ca a pierdut controlul volanului dupa ce i-a aparut in fata masinii un caine. Autosanitara s-a rasturnat de mai multe ori pe campul din apropiere. Pacientul ce era adus de la dializa spre casa a suferit rani la cap si la picioare, iar soferul ambulantei a fost si el ranit. Ambii au fost dusi de urgenta la cele mai apropiate spitale.

Soferul ambulantei - "Aveam 240 la ora!"

"V-a aparut un catel in fata? Da. N-ati mai putut sa-l evitati? Nu. Dar a patit ceva cainele, cred ca l-am si atins un pic. Aveati viteza mare? 240 la ora! 240? Cu atat de mult mergeati cu ambulanta?", a declarat in exclusivitate pentru mariusbuga.ro soferul ambulantei.

Pacientul a trait clipe de groaza

Soferul, de 27 de ani, il ducea acasa de la spital pe un batran de 66 de ani ce face dializa. Aproape de casa pacientului ambulanta s-a dat peste cap si a fost serios avariata. Bolnavul isi mai aduce cu greu aminte ce s-a intamplat. "Va mai aduceti aminte ce s-a intamplat? Nu. De la un caine s-a intamplat? Da. Ce va doare? Capul", ne-a marturisit pacientul.

Ambulanta Titu, repede la fata locului

Norocul ranitilor a fost ca o ambulanta de la Titu a sosit repede la fata locului si le-a acordat ajutor medical. "Am fost solicitati pentru un pacient cu poltraumatism prin accident rutier. Un pacient dializat. Prezinta plaga craniana occipitala, traumatism hemitorace stang, traumatism membru inferior drept", ne-a precizat Doina Cocan, asistent medical la Ambulanta Titu.

Cercetat pentru vatamare corporala din culpa

Soferul de pe ambulanta a a fost dus la spitalul din Titu, unde a fost investigat. Intre timp politistii au intocmit dosar penal pe numele lui pentru vatamare corporala din culpa "S-a stabilit ca soferul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Din accident a rezultat ranirea sa si a pacientului pe care il transporta", declara agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Daca va fi gasit vinovat, soferul autosanitarei risca pana la 5 ani in spatele gratiilor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu