EMAG

EMAG

12.01.2012

ACCIDENT TARGOVISTE

Un autoturism s-a răsturnat în Târgovişte, accidentul fiind surprins de camerele video ale unui hotel
Accindet TârgovişteUn autoturism Dacia Logan s-a răsturnat, joi, pe o stradă din Târgovişte, după ce a fost lovit de o maşină de teren al cărui şofer a intrat în intersecţie fără să respecte semnificaţia indicatorului Stop, accidentul fiind surprins de camerele de supraveghere ale unui hotel situat în apropiere.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, o tânără de 31 de ani aflată la volanul autoturismului Dacia Logan a ajuns la spital, dar nu a suferit leziuni care să-i pună viaţă în pericol.
În maşină se afla şi tatăl tinerei care a scăpat nevătămat.
"Accidentul a avut loc în intersecţia străzilor Cetăţii, cu prioritate, şi Liniştii, care are Stop la pătrunderea în strada Cetăţii. Şoferul autoturismului de teren cicrula pe strada Liniştii şi nu a oprit la indicatorul care îl obligă să facă acest lucru. În urma impactului, Loganul s-a răsturnat, iar şoferiţa a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte. Femeia nu are leziuni grave, fiind în afara oricărui pericol", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.
La faţa locului au sosit mai multe echipaje de Poliţie şi un echipaj de la Descarcerare. Pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.
Locuitorii din zonă spun că în intersecţia respectivă au loc frecvent accidente din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului STOP de către şoferii care tranzitează zona.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu