EMAG

EMAG

26.05.2012

Bute - Froch live

MECIUL DE BOX ESTE LIVE PE    WWW.SPORTLIVEONLINE.NET

Bute şi Froch, faţă în faţă! LIVE BLOG Aici ai totul despre meciul în care Mister KO îşi apără pentru a zecea oară centura! SUPER VIDEO Prezentarea făcută de fani meciului din aceastăUPDATE 15:00 Astăzi, la ora 12:00, Lucian a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care transmite încredere şi optimism.
"Mai sunt 12 ore până la meci! Sunt foarte nerăbdător! Sunt pregătit şi încrezător! O mică siesta după amiază, cina la 7.30, şi plecarea spre Capital Arena la 9.00! Bun meci la toţi !!!!!!!", a scris Mr Ko pe pagina de Facebook.

UPDATE 14:45 Felix Păun, primul antrenor al lui Bute, a prefaţat partida din această noapte.
"Este cea mai importantă luptă de până acum a lui Lucian, şi mă aştept la un meci foarte echilibrat. Şi asta pentru că Froch este un fost campion mondial, dar şi pentru că Lucian va boxa, în premieră, pe terenul adversarului. Văd un meci de 12 reprize, iar din punctul meu de vedere, Lucian are prima şansă, este campionul mondial en-titre, are o tehnică deosebită, are o viteză foarte bună, a acumulat multă experienţă. Avantajele lui Froch sunt că se bate acasă, este foarte rezistent, îşi păstrează loviturile pentru finalul meciului, a câştigat foarte multe partide prin KO în finalul lor. Froch este un pugilist de mare clasă", a spus antrenorul.

UPDATE 13:00 Jurnaliştii de la Bleacher Report au alcătuit o listă de sfaturi pe care Froch trebuie să le respecte pentru a avea şanse în disputa cu Bute. Ziariştii au urmărit toate meciurile lui mr KO şi i-au găsit punctele vulnerabile.

Iată cele 5 'arme' pe care englezul trebuie să le folosească pentru a emite pretenţii

1. Să stea cât mai aproape de Bute şi să intre în clinciuri

2. Să se ferească de uppercut-ul de stânga

3. Să înceapă în forţă, pentru că altfel Bute va intra în control şi va fi greu de oprit

4. Să îl obosească pe român prin serii de lovituri repetate

5. Să trimită cât mai multe lovituri la corp

150 de fani români au făcut atmosferă la cântarul oficial de ieri. Ambii boxeri au prins categoria fără probleme şi anunţă o confruntare de zile mari la noapte (2:00, la Bucureşti, în direct pe Money Channel)

Lucian Bute şi Carl Froch s-au întâlnit ieri pentru ultima oară fără să schimbe pumni, înainte de marele lor meci, programat în această noapte la Nottingham (2:00, ora Bucureştiului, în direct la Money Channel). Cei doi au efectuat cântarul oficial într-o atmosferă explozivă, creată de fanii englezi şi de cei veniţi din ţară.

Bolero Square de la Capital FM Arena, sala care găzduieşte gala de diseară, a fost ieri teatrul primei confruntări dintre suporterii veniţi din ţară şi cei locali. Prima concluzie, scorul a fost cam egal, ceea ce este un plus pentru fanii lui Bute, aflaţi în deplasare.

Românii au luat cu asalt piaţa cu 30 de minute înainte de începerea cântarului. Au cântat, au băut bere şi au scandat numele favoritului lor. Echipaţi cu steaguri tricolore şi cu tricouri albe personalizate (pe piept era tricolorul şi numele lui Bute, iar pe spate se afla scris Bute - România), gălăţenii le-au luat faţa englezilor, uimiţi de asaltul românesc. Surprins a fost şi Froch atunci când a păşit în piaţă. Centrul fusese ocupat strategic de români, iar suporterii lui au fost obligaţi să-şi împartă cele două aripi.

Ai noştri civilizaţi, englezii au huiduit

"Băieţi, haideţi să le arătăm că suntem civilizaţi. Să nu spună că noi, ăştia din România, nu ştim să ne purtăm. Nu-l huiduim pe Froch. Doar îl aplaudăm şi apoi strigăm Bute-Bute", a fost îndemnul lui Gică Oceanu, fan înrăit al lui Mister KO şi al fotbalului gălăţean. Englezii nu au fost însă la fel de grijulii cu imaginea lor. Au huiduit copios atunci când Lucian şi-a făcut apariţia în piaţă, flancat de întreaga lui echipă. Bute a zâmbit însă tuturor şi i-a aplaudat chiar şi pe britanici.

Froch, mai greu cu 200 de grame

Cum raportul de forţe dintre suporteri a fost cam egal, cam 150 de români versus tot atâţia englezi, organizatorii au schimbat regulile: primul s-a cântărit Froch şi abia apoi Bute. Ambii s-au încadrat fără probleme în limitele celor 76,2 kg. Bute a avut 75,89 kg, în timp ce englezul a trecut la limită, cu 76,09 kg. Fanii englezi s-au răspândit imediat, în timp ce românii au continuat să facă atmosferă, uimindu-l şi mai mult pe Froch, care a urcat în maşină în scandările "Bu-te, Bu-te!".

Românii s-au împrăştiat târziu, făcând pronosticuri pentru meciul în care Lucian îşi pune pentru a zecea oară în joc centura de campion mondial IBF la supermijlocie. "Nu va fi uşor, dar viteza, tehnica şi inteligenţa vor învinge în faţa forţei brute. Asta este părerea mea", a punctat Aurel Trifan, un gălăţean care a văzut cam toate meciurile lui Bute din ultimii ani.

Pronosticul meu este că Lucian îl va face KO pe Froch în repriza a noua sau a zecea
Rudel Obreja,preşedinte FR de Box

Se cântă ambele imnuri, ale României şi Canadei
Mare parte din presa engleză a scris zilele acestea despre campionul mondial folosind sintagma "canadianul Bute". Interbox, care este unul dintre organizatorii galei, n-a uitat însă de unde a plecat Lucian şi a aranjat ca înainte de meciul din această noapte în ring să fie ambele steaguri în dreptul campionului mondial, şi român, şi canadian. "Se vor cânta ambele imnuri pentru Lucian, şi canadian, şi român, ceea ce este o dovadă de respect", a declarat unul dintre reprezentanţii Interbox pentru ProSport.

Promovare la cricket, cu 20.000 de oameni în tribună
De la cântarul oficial, cele două tabere s-au îmbarcat în microbuze şi au plecat spre un teren de cricket, unde se desfăşura meciul test dintre Anglia şi Indiile de West. Sport extrem de popular în Anglia, cricketul a adunat la acest eveniment 20.000 de spectatori, care în pauza de ceai au avut ocazia să audă vorbele celor doi boxeri, aduşi în centrul terenului. "A fost o acţiune trecută în contract. Nu e un sport pe care îl înţeleg. Am venit aici să înving, pentru că sunt un învingător", a spus Lucian, repetând vorbele de la conferinţa de presă. "Eu sunt Froch, iar la Nottingham doar Froch poate fi câştigător. Am în spatele meu Nottingham şi Marea Britanie. Bute se va întoarce în Canada cu coada între picioare", a punctat Froch.

"Justice for Craiova" la Nottingham
Fanii români nu au avut niciun fel de probleme din a afişa drapele cu tricolor la cântarul oficial. Singurul moment în care forţele de ordine au intervenit a fost cu cinci minute înainte ca Bute şi Froch să urce pe scena improvizată. Şapte suporteri craioveni au afişat un banner uriaş cu mesajul "Justice for Craiova". Ziariştii englezi s-au interesat imediat despre ce este vorba, iar boduguarzii i-au evacuat pe fani, pe motiv că este spaţiu privat şi nu au voie cu alte mesaje decât cele permise. "Ne pare rău de un singur lucru, că nu am apucat să punem toate mesajele. Vom veni însă şi la gală", au anunţat fanii.

Froch m-a întrebat la cântarul oficial: "Eşti pregătit?". Eu i-am răspuns: "Frate, mai sunt 24 de ore, vei vedea!"

Cote StanleyBet:
Froch va suferi un KO? DA 3,20
NU 1,25

Se vor disputa 12 runde?
DA 1,40
NU 2,50


Citeşte

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu