EMAG

EMAG

21.05.2012

Incident electoral la Crevedia

Incident electoral la Crevedia

 

Poliţia a întocmit dosar penal unui tânăr de 25 de ani din comuna dâmboviţeană Crevedia care a adresat injurii unei echipe de campanie a USL care împărţea materiale electorale în localitate, potrivit Agerpres.

Tânărul de 25 de ani a adresat injurii celor care împărţeau materiale electorale pentru USL, mai mult le-a şi luat cu forţa pliantele.
''Între două grupuri de tineri care au efectuat acţiuni de campanie pentru două formaţiuni politice a existat un schimb de replici. Pe numele unui tânăr de 25 de ani a fost întocmit un dosar penal ce urmează a fi înaintat Parchetului. Acesta a adresat injurii la adresa simpatizanţilor celuilalt partid, le-a solicitat să plece din acea zonă şi le-a luat cu forţa din pliante'', a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.
Cei care au anunţat Poliţia la 112 despre incident au fost cei din echipa de campanie a USL, doi băieţi de 14, respectiv 20 de ani şi o fată de 17 ani. Aceştia susţin că împărţeau materiale electorale şi au fost agresaţi de mai mulţi susţinători ai PDL, printre care şi doi candidaţi la Consiliul Local Crevedia.
Cei implicaţi în

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu