EMAG

EMAG

16.06.2012

Proiectul Chindia, sub semnul întrebării, după schimbările la vârf în Consiliul Judeţean

CHindia Târgovişte

Alegerile locale au adus schimbări importante în viaţa politică dâmboviţeană, care ar putea afecta şi sportul, în special fotbalul şi baschetul. “Ce se va întâmpla cu Chindia?”, este întrebarea care îi macină pe microbişti, după ce iniţiatorul proiectului fotbalistic de la Târgovişte, Florin Popescu (PDL), a pierdut şefia Consiliului Judeţean în favoarea candidatului USL Adrian Ţuţuianu.

Jucătorii şi antrenorii se află şi ei într-o incertitudine totală, cei mai mulţi aflând din presă reacţiile după afişarea rezultatelor. “Nu ştim ce se va întâmpla, dar sperăm să fie bine şi să continuăm aici”, declară jucătorii. Programul de pregătire a fost stabilit la intrarea în vacanţă, reunirea lotului fiind programată pentru 2 iulie.
Contactat telefonic de liga2.ro, preşedintele executiv al Chindiei, Mihai Neguţ, a declarat că orice variantă este posibilă, dar că, de principiu, şefii clubului sunt deschişi să colaboreze cu noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu. “Eu nu fac politică, nu îmi place. Gică Popescu a colaborat foarte bine cu fostul preşedinte CJD, Florin Popescu. Noi nu îi cunoaştem pe oamenii care au ieşit acum, dar sperăm să putem discuta, cât de curând, să vedem dacă fotbalul se încadrează pe lista dumnealor de priorităţi. Nu dorim să plecăm de la Chindia, nici eu, nici Gică, dar nici putem obliga pe nimeni să susţină acest proiect. Ştiu mai bine noii conducători ai judeţului ce au de făcut”, vorbeşte Neguţ.
Fosta conducere PDL-istă a judeţului Dâmboviţa intenţiona să demareze în toamnă construcţia noului stadion, aflat aproape de Şoseaua de Centură a Târgoviştei. Hotărârea de Consiliu Judeţean de asociere cu Primăria Târgovişte pentru proiectul noii arene a fost contestată de USL chiar de la momentul emiterii. Rămâne de văzut dacă autorităţile alese de dâmboviţeni pe 10 iunie vor decide să consolideze vechiul stadion, să ridice unul nou sau pur şi simplu să nu se implice în acest aspect.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu