EMAG

EMAG

11.06.2012

Revolta pdl-isilor la Primaria Cojasca !

Să vezi şi să nu crezi. Supăraţi după ce a pierdut primăria, candidatul PDL la primăria Cojasca, şi-a trimis oamenii să îi facă dreptate.
Peste 150 de bărbaţi erau gata să verse sânge pentru că erau de părere că votul a fost fraudat. Membrii PDL erau supăraţi, se pare, că nu le ieşeau la numărătoare vreo 7 voturi, motiv pentru care au venit puşi pe scandal.
„Reprezentantul PDL-ului care este în stare de ebritetate, s-a dus din satul Iazu pentru că s-au furat voturile. A fost o diversiune probabil pentru a intimida oamenii şi au venit cu 100-150 de oameni, strigând din satul lor, de la circa 2 kilometri, până în faţa primăriei. În momentul acela am sunat la 112, am sunat pe reprezentanţii poliţiei care au intervenit în timp util şi repede, ca să nu izbucnească un conflict”, a declarat primarul câştigător Victor Gheorghe.
Doar pentru că poliţia şi jandarmeria au intervenit la timp nu a avut loc o revoltă.
„Mai mulţi cetăţeani s-au deplasat din satul Iazu la sediul primăriei unde se efectua centralizarea datelor de la secţiile de votare din comuna Cojasca pentru a-şi exprima nemulţumirea cu privire la rezultatul votului. Oamenii au venit în număr de 100-150. Am discutat cu dumnealor, le-am spus că vom lua măsuri şi noi şi Biroul Elecoral, astfel încât totul să fie legal şi nemulţumirea lor să nu aibă temei. Nu au fost incidente, atât că au venit în număr mare. S-au deplasat pe o parte a Drumului Judeţean, după care s-au întors paşnici către case, fără să fie incidente, fără să existe tulburarea ordinii publice”, a spus comisar şef Danil Zepişi, adjunctul IPJ Dâmboviţa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu