EMAG

EMAG

23.09.2012

FC Brasov – FC Vaslui avancronica si pronostic (23.09.2012)



Pe stadionul Tineretului FC Brasov o va intalni in aceasta seara de la ora 19:00 pe FC Vaslui, disputa contand pentru etapa a noua din Liga 1.
FC Brasov dupa esecul din runda precedenta de la Piatra Neamt a ramas pe pozitia a 11-a. ‘”Stegarii” au noua puncte si daca nu castiga aceasta partida s-ar putea sa se apropie de zona retrogardarii. Dupa cum am spus FC Brasov vine dupa o infragere, 1-2 pe terenul lui Ceahlaul. Atacul pregatit din aceasta saptamana de Adrian Szabo a functionat destul de bine in campionatul curent, FC Brasov marcand in fiecare joc, dar de asemenea pe faza de aparare galben-negrii au avut probleme, nereusind sa termine vreun joc fara gol primit. In singura partida jucata acasa in care a intalnit o candidata teoretica la castigarea campionatului FC Brasov a condus de doua ori, dar pana la urma Dinamo Bucuresti a reusit sa obtina un punct.
La Brasov a fost marti o situatie comica si in acelasi timp jenanta pentru cei implicati. Astfel la sedinta de pregatire de dimineata s-au prezentat doi antrenori, Ionut Badea si Viorel Hizo. Acesta din urma fusese anuntat de Ioan Neculaie ca este noul tehnician al echipei, dar in acelasi timp contracul cu Badea nu fusese reziliat astfel ca Ionut s-a prezentat la sedinta tehnica. Dupa aceea intamplare Hizo a ales sa plece, iar Badea a fost suspendat, urmand sa se discute conditiile rezilierii contractului. Noul tehnician interimar, Adrian Szabo, a declarat ca nu vor avea un joc usor astazi, dar faptul ca vor evolua acasa ii obliga sa joace la victorie. Singura problema de efectiv avuta de Szabo este Iulian Tames, mijlocasul fiind incert.
FC Vaslui incepe sa dea semne de revenire si urca incet incet spre pozitia pe care doresc sa termine sezonul. In acest moment jucatorii pregatiti de Sumudica sunt pe locul patru cu 15 puncte, la patru lungimi in urma primelor doua clasate. Pentru vasluieni urmeaza o perioada teoretic mai facila, in urmatoarele sase etape urmand sa intalneasca echipe care cel putin pe hartie sunt mai slabe valoric. In runda precedenta vasluienii s-au chinuit cu nou-promovata CS Turnu Severin, marcand golul de 2-1 prin N’Doye in prelungiri. A fost al treilea joc consecutiv in care defensiva condusa de Dani Coman cedeaza. In deplasare desi au sapte goluri primite moldovenii nu au castigat decat la Bistrita, avand de asemenea tot sapte goluri incasate. Marius Sumudica nu se poate baza in continuare pe serviciile lui Temwanjera, in timp ce Nicusor Stanciu si N’Doye sunt incerti.Meciul este live pe www.sportliveonline.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu