EMAG

EMAG

23.09.2012

Manchester City – Arsenal (23.09.2012)

Zi plina de derby-uri in Premier League, dupa Liverpool – Manchester United urmand ca de la 18:00 pe Ettihad Stadium Manchester City sa primeasca vizita lui Arsenal.
Cele doua formatii sunt vecine de clasament, ambele avand cate opt puncte. Daca una dintre ele va castiga acest meci atunci va urca pana pe podium, pentru ca dintre echipele aflate in fata doar Manchester United nu a evoluat in aceasta runda.
Roberto Mancini nu se poate baza in acest joc pe Richards si Nasri, ambii fiind accidentati. Va reveni in schimb dupa accidentarea suferita in prima partida a sezonului Sergio Aguero.
Pentru Manchester City este al doilea joc tare in decurs de doar cateva zile. ”Cetatenii” au evoluat marti pe Santiago Bernabeu unde desi au condus in doua randuri s-au vazut la final invinsi. In campionat echipa pregatita de Roberto Mancini a castigat ambele partide jucate acasa si le-a terminat la egalitate pe cele din deplasare. In weekendul precedent Manchester City a trebuit sa se multumeasca doar cu un punct pe terenul Stoke, aceea partida fiind prima in care Carlos Tevez nu inscrie in acest sezon. In fata propriilor fani atacul si-a facut insa datoria, marcand de cate trei ori. Ramane de vazut cum va reactiona in fata celei mai bune defensive din acest sezon de Premier League.
Wenger nu poate conta astazi pe Szczesny, acesta adaugandu-se pe lunga lista de indisponibili ce-i mai cuprinde pe Fabianski, Frimpong, Rosicky, Sagna si Wilshere.
Arsenal vine si ea dupa o deplasare in Liga Campionilor, dar spre deosebire de City a reusit sa castige cu 2-1 la Montpellier. In Premier League ”tunarii” dupa doua remize fara goluri au obtinut doua victorii. In runda precedenta au primit si primul gol, dar cele sase goluri marcate de Gervinho&co au trecut in planul secund acest aspect. Dupa acest succes Wenger a declarat ca Arsenal are o sansa la titlu in acest campionat. In cele zece deplasari disputate de la inceputul lunii februarie in campionat Arsenal a cedat doar la QPR si elevii lui Wenger spera sa prelungeasca seria de invincibilitate de cinci jocuri si dupa disputa de astazi.
Doar una din ultimele zece intalniri dintre Manchester City si Arsenal s-a incheiat cu goluri in ambele porti. In campionatul precedent victoriile au fost impartite, fiecare castigand in fata propriilor fani cu 1-0. Daca pe langa acest rezultat punem la socoteala si cele trei dispute din 2011 observam ca avem doar trei goluri inscrise in ultimele patru directe.Meciul este live pe www.sportliveonline.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu