EMAG

EMAG

23.09.2012

Liverpool – Manchester United 23.09.2012

Meciul este in direct pe WwW.SportLiveOnline.Net
Duminica de la ora 15:30 pe Anfield Road va avea loc cel mai mare derby al Angliei, Liverpool urmand sa primeasca vizita lui Manchester United.
Pentru ”cormorani” partida poate reprezenta startul revirimentului. Dupa patru etape scurse Liverpool se afla doar pe locul 17 cu doua puncte Jucatorii pregatiti de Brendan Rodgers se afla in fata celui de al treilea joc consecutiv disputat pe Anfield in fata unei forte din Premier League. Din dubla cu Manchester City si Arsenal Gerrard&co au obtinut un singur punct, primind de fiecare data cate doua goluri. Liverpool vine dupa partida nebuna din Elvetia din Europa League, castigata cu 5-3, dar in acel joc au evoluat numai jucatorii din linia a doua. Pentru derby-ul de duminica Brendan Rodgers nu se va putea baza pe Joe Cole si Lucas, ambii ramanand in afara lotului din cauza accidentarilor.
Manchester United vine si ea dupa un succes ”european” 1-0 cu Galatasaray in primul joc din grupele Ligii Campionilor. A fost o victorie muncita pentru elevii lui Sir Alex Ferguson. Titular in acel meci si cu o evolutie buna David de Gea si-ar putea pastra locul intre buturi si duminica. In Premier League ”dracii rosii” au ajuns la trei victorii consecutive si cu cele noua puncte avute se afla la o lungime in urma liderului Chelsea. Dupa esecul, 0-1 de la Everton, van Persie si colegii sai au marcat nu mai putin de zece goluri in urmatoarele trei runde, ce-i drept adversarii intalniti fiind mai modesti. Pentru disputa de maine pe langa mai vechii accidentati Rooney, Smalling si Jones, oaspetii nu se pot baza nici pe Ashley Young, internationalul englez urmand sa stea pe tusa intre doua si trei saptamani.
Disputa pe Anfield va fi a treia dintre cele doua echipe in 2012. In precedentele doua victoriile au fost impartite, Liverpool castigand in Cupa Ligii cu 2-1 acasa, cu acelasi scor invingand si United pe teren propriu in Premier League. In precedentele patru dispute dintre ”cormorani” si ”diavoli” s-a marcat in ambele porti. Manchester United va incerca maine sa castige dupa cinci ani pe Anfield Road, in cele cinci partide jucate de atunci obtinand doar o remiza

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu