EMAG

EMAG

30.09.2012

Inter Milan vs Fiorentina 30.09.2012 live stream

In aceasta seara de la ora 21:45 pe Giuseppe Meazza Inter Milan si Fiorentina se vor infrunta intr-o partida ce conteaza pentru etapa a sasea din Serie A.
Formatia milaneza incearca astazi sa obtina primele puncte ale sezonului in fata propriilor fani. Toate cele noua puncte avute de Inter, cu care ocupa locul 4, au fost obtinute in deplasare. Pe Meazza a fost invinsa mai intai de AS Roma, dupa care suprinzator de Siena. In ultimii 20 de ani Inter nu a pierdut niciodata trei meciuri consecutive acasa in Serie A si Cassano&co ar trebui sa obtina cel putin un punct in acest joc pentru a nu intra in istoria recenta ”neagra” a clubului.
In succesul de la Verona Andrea Stramaccioni a utilizat o linie defensiva formata din trei oameni. Evolutia buna a acestuia se pare ca-l face pe tehnicianul italian sa opteze pentru aceeasi asezare si in jocul de astazi cu Fiorentina. Din tabara gazdelor vor lipsi astazi McDonald Mariga, Dejan Stankovic, Rodrigo Palacio, si de departe cea mai importanta absenta: Wesley Sneijder, toti fiind accidentati.
Fiorentina nu s-a descurcat deloc rau in primele cinci jocuri si cu cele opt puncte acumulate se afla pe locul sase. Formatia viola este neinvinsa in ultimele trei jocuri, precedentele doua fiind incheiate la egalitate. Marti elevii lui Montella au rezistat in fata campioanei en-titre Juventus Torino, partida incheindu-se fara goluri. Mai mult la cum a aratat acel joc putem spune ca Fiorentina a pierdut doua puncte, nu ca a castigat unul. Stevan Jovetic are un start bun de sezon, marcand patru din cele sase goluri inscrise de Fiorentina. Tanarul atacant de 22 de ani este om de baza in angrenajul gandit de Montella si si-a propus sa depaseasca cele 14 reusite din campionatul precedent.
Montella nu se poate baza nici astazi pe Alberto Aquilani si Mounir El Hamdaoui, ambii fiind accidentati. In aceste conditii primul 11 al Fiorentinei ar trebui sa fie similar cu cel care a infruntat campioana en-titre.
Formatia din Florenta nu a marcat in poarta Interului in editia precedenta de campionat, pierzand cu 0-2 pe Meazza. Partida retur, disputata in urma cu cinci luni s-a incheiat fara goluri. Milanezii au castigat ultimele 11 directe jucate in fata propriilor, din 2000 incercand Fiorentina sa obtina un punct pe terenul nerrazurilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu