EMAG

EMAG

02.10.2012

BATE Borisov vs Bayern Munchen 2.10.2012

Partida dintre BATE Borisov si Bayern Munchen din cadrul grupei F a Ligii Campionilor va avea loc la Minsk, stadionul gazdelor nefiind aprobat pentru a gazdui partide din aceasta competitie.
BATE Borisov a obtinut un rezultat extrem de surprinzator in prima etapa din aceasta grupa F, castigand cu 3-1 pe terenul lui Lille. In partida din urma cu doua saptamani bielorusii au facut o prima repriza excelenta, la capatul careia conduceau cu 3-0. Astfel BATE a ajuns la sapte jocuri fara infrangere in aceasta editie a Ligii Campionilor. In editia precedenta a Ligii Campionilor, tot la Minsk, BATE a rezistat in fata lui AC Milan, fanii gazdelor sperand ca elevii lui Viktor Goncharenko sa repete evolutia de atunci si astazi. Forma buna pentru gazde care sunt neinvinse de 16 jocuri. In competitia interna ocupa primul loc cu un avans de patru puncte de urmtoarea clasata, Shakhtyor, dar si cu un meci mai putin disputat. In weekend-ul precedent BATE a dispus cu 5-1 de Neman Grodno, Renan Bressan si Vitali Rodionov reusind fiecare cate o dubla.
Fata de acel joc in tabara gazdelor este de asteptat sa apara o modificare, urmand ca Aleksandr Hleb sa revina in echipa de start, urmand sa evolueze alaturi de Bressan in spatele lui Rodionov. Hleb, un jucator care o cunoaste bine pe Bayern dupa ce a evoluat la Stuttgart, a declarat ca echipa sa va fi cea care nu va avea ce pierde in acest joc si presiunea este pe bavarezi.

MECIUL ESTE LIVE AICI - www.sportliveonline.net 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu