EMAG

EMAG

23.09.2012

Plantele de cannabis erau cultivate printre viţa de vie

Plantele de cannabis erau cultivate printre viţa de vie
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi din Nucet şi Sălcioara, care cultivau cannabis în grădină.
Poliţiştii au stabilit că în anul 2012, numitul B.S. a procurat seminţe de cannabis, pe care le-a cultivat în apropierea locuinţei sale, în scopul obţinerii de droguri, care urmau să fie comercializate pe raza judeţului Dâmboviţa.

La data de 20 septembrie a.c., poliţiştii, sprijiniţi de lucrători jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa, au descins la locuinţele învinuiţilor, în urma percheziţiilor domiciliare fiind găsite 6 plante de cannabis cultivate în grădina aparţinând numitului B.S., cantitatea de 700 grame cannabis, pregătită pentru vânzare, mai multe instrumente de mărunţit cannabis şi sumele de 3000 de lei şi 805 euro.

Plantele de cannabis erau cultivate într-o zonă cu viţă de vie, pentru a nu putea fi observate. S-a procedat la desfiinţarea plantaţiei, acestea fiind ridicate în vederea expertizării.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu