EMAG

EMAG

24.09.2012

Steaua vs Rapid 2012

STEAUA - RAPID, ora 20.30, LIVE SpotLiveOnline.Net


 LIVE BLOG, DERBY NATIONAL! De la lacrimile sfertului UEFAntastic, la umilinta MAXIMA pentru stelisti! 5 momente memorabile la Steaua - Rapid!
Suntem cu ochii pe derby minut cu minut. Va spunem tot ce se intampla in jurul partidei dintre Steaua si Rapid, iar diseara comentam impreuna partida direct de pe stadion.
Steaua - Rapid e mai mult decat un meci de fotbal. E o rivalitate veche de zeci de ani, care a cunoscut momente memorabile de-a lungul istoriei. Emotiile sfertului de finala din 2006, umilinta traita de stelisti in Giulesti in 2010, cand tabela arata 5-1, razboiul galeriilor, toate acestea dau un aer unic partidei din aceasta seara de pe National Arena.
Salut, eu sunt Dan Pavel si pana la ora meciului va voi tine la curent cu ultimele noutati legate de derby-ul Steaua - Rapid.
10.05 Daca ar fi foarte superstitiosi, rapidistii nu s-ar supara sa piarda meciul cu Steaua :) Rapid a pierdut ultima oara un meci in deplasare impotriva Stelei in 2002, in sezonul in care a reusit sa castige ultimul titlu.
09.30 CINCI MOMENTE MEMORABILE LA DERBY
SFERTUL UEFAntastic - 2006


Steaua eliminat Rapidul in sferturile de finala ale Cupei UEFA, in 2006, dupa doua rezultate de egalitate. Un moment istoric pentru fotbalul romanesc, un moment unic pentru stelisti. "Nu am trait in viata mea ce am trait atunci. Clipele alea nu pot fi egalate de nimic", marturiseste Gigi Becali.
Rapidistii au fost razbunati apoi de Middlesbrough, insa nu vor uita niciodata seara in care suporterii Stelei au umplut Piata Universitatii pentru a sarbatorii calificarea in semifinale.
►CAZUL BRICHETA - 2008
Alexandru Deaconu, actualul sef al arbitrilor din Romania, a luat o decizie soc la un meci Rapid - Steaua, disputat in Giulesti. Se intampla la scorul de 1-0 pentru echipa gazda, cand arbitrul a decis sa opreasca partida, din cauza unei brichete aruncate din tribune.
"A fost o decizie eronata", a recunoscut, dupa patru ani, Florin Lovin. Culmea, tocmai Florin Lovin :)
UMILINTA MAXIMA PENTRU STELISTI, 5-1 IN GIULESTI
No comment.
SUPORTERII STELEI, BATUTI CRUNT DE JANDARMI

Imaginile sunt surprinse in tribunele stadionului Giulesti, in 2010, la un meci Rapid - Steaua, scor 0-1.
BATAIE PE TEREN, INTRE JUCATORI
Se intampla sezonul trecut, la Steaua - Rapid. Andrei Prepelita a iesit foarte sifonat, dupa o incaierare pe teren cu Dani Coman si Dan Alexa. "Te astept dupa meci, in parcare, sa-ti rup capul.", i-a transmis Coman mijlocasului Stelist.
08.30 Incepem ziua cu o informatie foarte buna. Organizatorii spun ca se asteapta ca meciul din aceasta seara sa se joace cu casa inchisa, in conditiile in care pana aseara s-au vandut 31.000 de bilete. Tot ieri, giulestenii au intrat in posesia celor 2.500 de tichete rezervate pentru acest meci. Suporterii Rapidului promit insa ca vor fi mult mai multi in tribune.
 Steaua, Rapid 2012 pronosticul nostru 3-2

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu