EMAG

EMAG

19.02.2013

Fc.Porto vs Malaga 19.02.2013 Live Online



FC Porto - Malaga
Lusitanii au castigat Champions League ultima oara abia in sezonul 2003-2004, cand il aveau pe Jose Mourinho ca antrenor. De atunci, lotul a suferit fluctuatii majore de la an la an dar FC Porto a participat mereu in cate o competitie europeana, terminand de fiecare data pe una din primele 2 pozitii in Liga Sagres. Campioana sezonul trecut, in acest an Porto e angrenata intr-o lupta foarte stransa cu Benfica, ambele impartind prima pozitie dupa 19 etape. Porto e neinvinsa in ultimele 12 meciuri din toate competitiile.
FC Porto a ajuns in optimi dupa ce a terminat pe locul 2 in grupa A, in urma francezilor de la PSG dar inaintea lui Dinamo Kiev si Dinamo Zagreb. Porto a castigat ultimele 3 meciuri de pe teren propriu din Champions League. Practic, Porto a castigat 4 din ultimele 6 partide din Champions League. In 3 din ultimele 4 meciuri din Champions League ale lusitanilor, s-au marcat cate cel putin 3 goluri.
Odata cu preluarea Malagai de catre arabi, investitiile s-au orientat spre aducerea de vedete, fiind atunci adusi Joaquin, Santi Cazorla, Julio Baptista, Jeremy Toulalan, Ruud van Nistelrooy, ca nume sonore. Rezultatele n-au fost atat de rapid pe masura asteptarilor si se vorbea chiar de vanzarea clubului. Totusi, clasarea pe un loc de Champions League si ulterioara participare in cea mai prestigioasa competitie intercluburi a mai indulcit atmosfera. Dintre vedetele mentionate anterior, Ruud van Nistelrooy s-a retras, Julio Baptista e accidentat de peste 12 luni iar Santi Cazorla a fost vandut in vara la Arsenal. Tot la Arsenal a ajuns in iarna si fundasul Nacho Monreal. Sperantele actuale ale Malagai se bazeaza pe Isco dar si pe Saviola, care cunoaste o a doua tinerete la clubul andaluz. Malaga se zbate si in acest an sa prinda un loc de Champions League si vine dupa 2 succese la rand in Primera Division.
Malaga a ajuns in optimi dupa ce a terminat pe prima pozitie in grupa C, inaintea lui AC Milan, Zenit St. Petersburg si Anderlecht. Malaga e neinvinsa in ultimele 8 meciuri din Champions League. Malaga n-a primit gol in 5 din ultimele 8 partide din Champions League. Andaluzii au remizat in ultimele 3 meciuri din Champions League. Malaga a marcat cate cel putin 2 goluri in 5 din ultimele 8 partide din Champions League. Andaluzii au remizat in 3 din ultimele 4 deplasari din Champions League. In 4 din ultimele 6 meciuri din Champions League ale Malagai, s-au marcat cate cel putin 3 goluri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu