EMAG

EMAG

19.02.2013

Arsenal – Bayern 19.02.2013 Live Online


Arsenal - Bayern Munchen
Meciul Este Live Pe www.canaletvonline.blogspot.ro

Arsenal – Bayern este unul din socurile optimilor de finala din Champions League, mai ales pentru Tunari, care si-ar fi dorit un adversar mai accesibil. Londonezii s-au calificat de pe locul 2 in grupa B, in urma altei echipe din Bundesliga, Schalke 04, dar inaintea lui Olympiakos si Montpellier. Odata cu esecul de sambata din Cupa Angliei, 0-1 cu Blackburn, din competitiile interne lui Arsenal i-a ramas doar Premier League unde se lupta pentru un loc de Champions League. Tunarii sunt neinvinsi in 4 din ultimele 6 partide din Champions League. Arsenal a marcat cate cel putin 2 goluri in 4 din ultimele 6 meciuri din Champions League. In 4 din ultimele 6 partide ale Tunarilor in Champions League, s-au marcat cate cel putin 3 goluri.
Arsenal l-a luat in aceasta iarna pe Nacho Monreal de la Malaga, dar cum fundasul deja evoluase pentru iberici in Champions League, el nu poate fi folosit de Tunari in aceasta competitie. In ciuda permutarilor din vara, Arsenal constituie un grup relativ omogen cu potential ofensiv dar cu o aparare de multe ori visatoare, poate de aceea si porneste cu sansa a doua impotriva lui Bayern.
Bavarezii reprezinta an de an, unii din favoritii la castigarea trofeului suprem in fotbalul european, fiind, de altfel, finalistii editiei trecute precum si a celei din sezonul 2009-2010. Bayern s-a calificat in optimi dupa ce a terminat grupa F pe prima pozitie, la egalitate insa cu Valencia, dar inaintea lui BATE Borisov si Lille. Bayern a castigat 4 din ultimele 6 meciuri din Champions League. Bavarezii au marcat cate cel putin 4 goluri in 2 din ultimele 3 partide din Champions League. In 4 din ultimele 6 meciuri din Champions League ale lui Bayern, s-au marcat cate cel putin 3 goluri.
Disciplina tactica aratata de bavarezi in acest sezon este net superioara, Bayern fiind foarte eficienta atat in plan ofensiv cat si defensiv, nu degeaba bavarezii n-au primit gol in ultimele 6 meciuri din toate competitiile, toate aceste partide fiind castigate la minim 2 goluri diferenta. Desi si-au revenit dupa accidentari, Arjen Robben si Mario Gomez par sa-si fi pierdut posturile de titulari in favoarea lui Thomas Muller, respectiv Mario Mandzukic. Un ultim detaliu care ar trebui sa consolideze spiritul de invingatori al nemtilor de la Bayern il reprezinta cooptarea lui Pep Guardiola ca antrenor principal din vara insa, acesta urmand a-l inlocui pe Josef Heynckes la finele sezonului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu