EMAG

EMAG

18.02.2013

SĂ ARĂTĂM CĂ NE PASĂ


chemare la protest

SĂ ARĂTĂM CĂ NE PASĂ! Este mesajul prietenilor elevului ucis mişeleşte care vor manifesta mâine în faţa Prefecturii

LIKE DK iti pasa!

 Tragedia care s-a petrecut  în centrul municipiului Târgovişte, când un elev de 15 ani a fost ucis mişeleşte de un tânăr de 18 ani, care i-a aplicat o lovitură de cuţit în zona gâtului, i-a pus în mişcare pe adolescenţi.
Spre deosebire de Comitetul de Părinţi, care pare că nu se mişcă, doar îşi plânge de milă, elevii au hotărât să protesteze şi astfel să-i aducă un ultim omagiu lui Alexandru, dar şi să tragă un semnal de alarmă privind violenţa din societatea românească.
Elevii cer locuitorilor municipiului Târgovişte să li se alăture, mâine, 19 februarie, de la ora 10:00, să arate că le pasă de ceea ce se întâmplă în oraş, că iau atitudine.


 Stefan Andrei Alexandru a murit pe patul de spital, la jumatate de ora dupa ce medicii au incercat sa-i salveze viata. Elevul a fost injunghiat in zona gatului chiar langa liceul la care invata. A murit la spital putin mai tarziu. Adolescentul era un elev foarte bun, dupa cum declara directoarea liceului economic din Targoviste, Suzana Ilie.
418650_340688589351268_103579718_nCastigase Balul Bobocilor si facea naveta dintr-o localitate apropiata de Targoviste.
olegii acestuia au postat pe facebook mesaje de adio.
Neaga Ciprian: “Cel mai de treaba baiat pe care lam cunoscut nu o sa te uitam oricum vei ramane Mister Boboc si acolo unde esti.Era prea bun si de treaba ca sa traiasca printre niste nenorociti.RESPECT pentru tine si pentru sclavu ala stai linistit ca nu o sa aiba viata buna.Si pentru cei care lau cunoscut viata merge inainte si oricum el o sa fie mereu langa voi chiar daca voi nu stiti.
Prietena acestuia, Ioana Sanziana : “Ingerul meu !! ♥ Te voi iubi intotdeauna !! >:D< :( 
Onytza Oana :”Vrei ramane mereu in aminitirile noastre :( ”
Stefan Andrei Alexandru a castigat Balul Bobocilor
Alexandru Andrei Stefan a participat la Balul Bobocilor 2012 impreuna cu Diana Nicoleta Nedelcu. A iesit invingator! Amandoi invatau la clasa a IX-a E.
Andrei a spus atunci ca a venit la Colegiul Economic indrumat de familie, pentru ca este cel mai bun liceu din oras. Despre el spunea ca este “cuminte, intelegator si ii place sa fie de ajutor”. Hobbyurile lui Andrei Stefan erau sportul, jocurile pe calculator, muzica, iesirile cu prietenii si ciclismul.
11343_541469305887906_1622293952_n  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu