EMAG

EMAG

25.05.2013

90.000 de microbişti se vor afla sâmbătă pe stadionul Wembley din Londra, pentru prima finală 100% germană a UEFA Champions League, disputată între Borussia Dortmund şi Bayern München. Partida va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, de la ora 21.45, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos şi Emil Hossu Longin.
Avancronica partidei o puteţi urmări de la ora 21.00, la Studio UEFA Champions League, prezentat de Tudor Furdui, care vă aşteaptă şi la 23.50, cu cele mai importante momente ale partidei.
Ambele echipe sunt în formă maximă, după ce au eliminat, în semifinale, giganţii de la Barcelona şi Real Madrid. Este a patra oară în ultimii 14 ani când două echipe din aceeaşi ţară prind finala UCL, prima situaţie de acest fel fiind în sezonul 1999-2000, când Real Madrid a învins Valencia.
Cu Mario Götze pe banca de rezerve şi cu doi dintre cei mai buni mijlocaşi ai momentului la Bayern München, Jürgen Klopp ar putea face mici schimbări în aşezarea în teren a echipei sale, pentru a ţine piept echipei bavareze la mijlocul terenului.
Chiar dacă Bayern e cotată drept favorită la casele de pariuri, fotbalul se joacă pe teren, aşa că seara de 25 mai poate aduce multe surprize iubitorilor sportului rege. Intră pe pagina de Facebook a TVR 1 (www.facebook.com/fanTVR1) şi susţine-ţi echipa favorită!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu