EMAG

EMAG

30.06.2013

Uruguay – Italia 30.06.2013 ( Finala Mica )

Live Online 30.06.2013 , Ora 19:00

Finala mica a Cupei Confederatiilor le va pune fata in fata pe selectionatele din Uruguay si Italia. Partida se anunta a fi una extrem de echilibrata, dupa cum se reflecta si in cotele oferite de agentii la ora actuala. Uruguay porneste usor ca favorita, avand o cota de 2.38 in oferta bet365.com in momentul de fata pentru un eventual success.

Sud-americanii s-au descurcat acceptabil pana acum la Cupa Confederatiilor, castigand 2 partide in grupe, partide cu Nigeria si Tahiti in care nu-si permiteau pasi gresiti, si pierzand alte doua jocuri, unul in grupe cu Spania, scor 2-1, si in semifinalele competitiei cu Brazilia, scor tot 2-1.
Interesant este ca in tabara sud-americana s-a vazut un progress evident in ofensiva, lucru confirmat de faptul ca Uruguay a reusit sa inscrie in toate cele 4 partide de pana acum.

Italia de cealalta parte a baricadei a fost eliminata cu greu in faza semifinalelor de catre Spania dupa loviturile de la 11 metri. Italienii au inceput turneul cu 2 victorii, 2-1 si 4-3 in fata Mexicului, respectiv Japoniei.
A urmat apoi infrangerea din ultimul meci al grupelor, scor 2-4 in fata gazdei Brazilia, iar in semifinale a venit eliminarea la penalty-uri contra Spaniei. Principalul punct forte al europenilor la acest turneu final a fost clar forta ofensiva.
In 2011 Italia si Uruguay s-au intalnit intr-un meci amical, castigat atunci de Suarez si colegii sai cu scorul de 0-1.

Pronostic: Ambele marcheaza – cota 1.62
Avand in vedere ca Italia a marcat de 8 ori in cele 3 meciuri din grupe, iar Uruguay a reusit sa inscrie meci de meci la aceasta editie a Cupei Confederatiilor, ne asteptam acum la o partida in care sa vedem goluri in ambele porti.

Meciul este in direct pe 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu