EMAG

EMAG

30.06.2013

video live steaua vs livingston 30.06.2013

Livingston - Berbeci
Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, va sustine al 3-lea meci de pregatire din aceasta vara in fata scotienilor de liga secunda, Livingston. Romanii se vad obligati sa inceapa sa castige si meciuri amicale, avand in vedere ca in curand isi vor incepe aventura europeana in sezonul viitor al Ligii Campionilor.
Livingston are marele dezavantaj ca nu a mai disputat un meci, fie amical, fie oficial, de aproape 2 luni de zile, mai exact de pe 4 Mai 2013. Atunci scotienii pierdeau cu 2-3 in ultima etapa a ligii secunde din Scotia.
Raportandu-ne strict la ultimele 5 meciuri bifate de britanici, acestia nu se pot lauda cu mare lucru, avand 1 victorie, 1 egal si 3 infrangeri, reusind sa inscrie in doar 2 din aceste 5 meciuri.
Steaua Bucuresti de cealalta parte a anuntat prin managerul Mihai Stoica faptul ca este aproape de a semna unul sau doi atacanti redutabili. Stelistii nu au reusit inca sa inscrie pana acum in cele 2 partide amicale sustinute dupa plecarea lui Rusescu, marile probleme venind din ofensiva. Formatia din Ghencea a remizat, scor 0-0 in fata rusilor de la Rubin Kazan, ca mai apoi sa piarda amicalul cu cei de la Videoton la limita, scor 1-0.
Partida se va desfăşura pe St George’s Park National Football Centre (Burton upon Trent, Staffordshire) şi poate fi urmărită live-online pe site-ul nostru duminică 30 iunie 2013 începând cu ora 20:00 .

Meciul este live pe  www.freetvro.blogspot.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu