EMAG

EMAG

21.10.2013

Schalke 04 – Chelsea 22.10.2013 Live Online

Schalke 04 vs Chelsea
Dupa primele doua etape avem un lider surprinzator in Grupa E in Uefa Champions League, si anume Schalke 04. Formatia din Germania va primi vizita lui Chelsea in etapa a treia din faza grupelor, marti seara de la ora 21:45. La pariuri avem parte de niste cote foarte echilibrate, nemtii pornind usor cu sansa a doua. Cota oferita de bet365 pentru victoria gazdelor este la ora actuala de 3.20.
Sase puncte au strans nemtii dupa primele doua partide si se lauda cu un golaverage de 4-0. Una dintre cele doua victorii ale nemtilor a fost chiar in fata Stelei, si anume acel 3-0 de pe teren propriu din prima runda.
De partea cealalta Chelsea Londra vine la acest meci cu gandul de a recupera punctele pierdute pana acum, plus ca a ramas destul de in spate fata de Schalke. Londonezii au castigat runda precedenta in deplasare pe terenul Stelei, scor 0-4, insa au calcat stramb in primul joc, la acea infrangere surprinzatoare de pe propria arena, scor 1-2 cu FC Basel.
Astfel, dupa primele doua jocuri din faza grupelor, elevii lui Mourinho au strans numai trei puncte si au un golaverage de 5-2, laudandu-se cu cea mai puternica ofensiva din grupa la ora actuala.

MECIUL ESTE LIVE AICI   - LINK 1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu