EMAG

EMAG

21.10.2013

Steaua vs FC.Basel Live 22.10.2013

Steaua Bucureşti - FC Basel
Elevii lui Laurentiu Reghecampf se vad obligati sa scoata un rezultat favorabil marti seara de la ora 21:45 pe teren propriu in fata lui FC Basel, meci ce face parte din cadrul etapei a treia din grupele Uefa Champions League. Stelistii sunt vazuti cu sansa a doua la pariuri, avand in acest moment o cota de 3.00 oferita de bet365.com.
Raportandu-ne strict la cifre, Steaua este cea mai slaba formatie din Liga Campionilor la ora actuala. Cu zero puncte in cont dupa doua partide, stelistii au si un golaverage dezastruos de 0-7, fiind in acest caz echipa cu cel mai slab golaverage din cele 32 de formatii ale Ligii.
FC Basel in schimb se lauda cu cifre mult mai bune si este vazuta cu prima sansa de agentii la ora actuala. Elvetienii au reusit o victorie de-a dreptul surprinzatoare pe terenul lui Chelsea, scor 1-2 in prima etapa dupa ce a fost chiar condusa la pauza cu 1-0 de elevii lui Mourinho. Oaspetii acestui joc vin la Bucuresti sa scoata cel putin un egal, rezultat care i-ar duce mult mai aproape de locul trei.
Vis a vis de cifrele formatiei din Basel, aceasta a adunat trei puncte dupa doua meciuri, pierzand cu greu etapa trecuta acasa, scor 0-1 in fata lui Schalke. Golaverage-ul este de 2-2, iar elvetienii spera chiar la un loc in primele doua, desi este extrem de greu.

MECIUL ESTE LIVE AICI   :   LINK 1 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu