EMAG

EMAG

06.11.2013

FC.Basel vs Steaua 6.11.2013

FC Basel - Steaua Bucuresti
Steaua nu va avea o deplasare usoara astazi de la ora 21:45 pe terenul lui FC Basel, in cea de-a patra etapa din faza grupelor Uefa Champions League. Elvetienii au o echipa foarte solida, lucru confirmat pana acum in aceasta editii a Ligii Campionilor. FC Basel se multumeste cu siguranta si cu un rezultat de egalitate, rezultat care i-ar cimenta pozitia a treia in clasament.
Formatia gazda a scos o remiza la Bucuresti in fata Stelei, scor 1-1, fiind egalata in ultimele minute de joc. La ora actuala Basel este a treia in Grupa E, cu patru puncte si un golaverage de 3-3, avand trei puncte peste Steaua si doua sub Schalke si Chelsea.
De partea cealalta a baricadei se afla campioana Romaniei, aceasta jucandu-si practic ultima sansa de a mai prinde primavara europeana. Orice rezultat in-afara victoriei ar spulbera toate sperantele ros-albastrilor. Reghecampf pregateste si cateva surprize in primul 11, si anume cea mai remarcabila este mutarea lui Gardos in fata aparii alaturi de Bourceanu, in absenti lui Pintilii.
Stelistii sunt printre cei mai slabi in aceasta editie a Uefa Champions League, iar dupa trei etape au adunat doar un singur punct punct, insa ceea ce este cu adevarat dezastruos este golaverage-ul, cu un singur gol marcat si opt incasate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu