EMAG

EMAG

06.11.2013

Chelsea vs schalke 6.11.2013

Chelsea FC - Schalke 04
Al doilea meci ca importanta pentru romani miercuri seara in Uefa Champions League este duelul de pe Stamford Bridge dintre Chelsea Londra si Schalke 04. Partida face parte din cadrul etapei a patra in faza grupelor, iar la pariuri londonezii au de departe prima sansa. In tur, elevii lui Jose Mourinho s-au impus fara drept de apel chiar in deplasare, scor 0-3.
Cu Hazard incert, desi acesta este anuntat ca titular, Chelsea vine la acest joc din postura de lider al grupei, cu sase puncte din nou posibile si cu un golaverage de 8-2, acesta din urma facand diferenta intre ea si adversara de astazi.
Boateng si colegii sai lupta cu sanse reale la o primavara in Uefa Champions League, asta si datorita faptului ca Schalke nu are o grupa extrem de grea. Formatia din Bundesliga vine dupa succesul cu 0-2 in campionat pe terenul Herthei Berlin, iar in acest caz putem spune ca moralul echipei este unul destul de bun.
Dupa primele trei partide din grupele Champions League, Draxler si colegii sai au adunat sase puncte si un golaverage de 4-3, singura infrangere fiind cea din urma cu doua saptamani, scor 0-3 acasa cu Chelsea, asa cum am spus si mai sus.
Rezultat probabil
Peste 2.5 goluri la o cota de 1.70 este pariul pe care am decis sa mergem la aceasta partida. Atat Chelsea cat si 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu