EMAG

EMAG

14.12.2013

Ceahlaul vs Steaua live online 14.12.2013

Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua Bucuresti , Live Online 14.12.2013 - Ora 20:45Unul dintre cele mai interesante si mai asteptate meciuri ale acestei etape in Romania Liga 1 este duelul dintre Ceahlaul Piatra Neamt, revelatia campionatului, si Steaua Bucuresti, campioana en-titre aflata intr-o forma deloc admirabila. Ceahlaul pleaca cu sansa a doua la pariuri, dupa cum era de asteptat, insa la cum s-au prezentat formatiile in ultima vreme nu este imposibil sa scoata macar un punct.
Nemtenii au 27 de puncte in dreptul lor dupa 17 runde scurse si se afla pe locul sapte, golaverajul fiind de asemenea un alt motiv de lauda, cu 19 reusite si numai 15 goluri primite. O victorie i-ar duce pe gazde pe locul sase.
De partea cealalta a baricadei, Steaua a castigat un singur meci in precedentele opt partide in toate competitiile, si anume partida cu Otelul de saptamana trecuta din sferturile Cupei Romaniei. Elevii lui Reghecampf sunt fara victorie in ultimele patru etape de campionat, perioada in care au bifat patru remize, toate cu acelasi scor, de 1-1.
Ceahlaul Piatra Neamt – Steaua Bucuresti , Live Online 14.12.2013 – Ora 20:45

LIVE si pe www.canaletvonline.blogspot.ro      /              www.freetvro.blogspot.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu