EMAG

EMAG

14.12.2013

Astra vs Viitorul Live Online 14.12.2013

Cel mai dezechilibrat meci al etapei cu numarul 18 din Romania Liga 1, prima a returului de campionat, va fi cel dintre Astra Giurgiu si Viitorul Constanta, formatii aflate in situatii total diferite si in zone opuse ale clasamentului.
Astra Giurgiu vs Viitorul ConstanţaAstra Giurgiu este echipa momentului in Romania, iar cifrele spun totul. Giurgiuvenii au cinci victorii in ultimele cinci partide si se lauda cu fotoliul de lider momentan, avand 38 de puncte si un golaveraj de 41-15. Astra are cel mai bun atac, are patru puncte peste Petrolul si un meci in minus, dar si sase puncte peste Steaua, insa fata de aceasta are doua partide in plus disputate.
Viitorul, dupa cum am spus, se afla intr-o situatie total opusa, neputandu-se lauda nici macar cu jumatate din cifrele giurgiuvenilor. Formatia lui Gheorghe Hagi este sub linia de plutire in momentul de fata, pe locul 16 mai exact, cu 14 puncte si un golaveraj de 10-27. Trebuie precizat si faptul ca Viitorul are cel mai slab atac din campionat, si totodata una dintre cele mai fragile defensive.
Partida tur dintre cele doua echipe a fost castigata de Astra cu 0-3 in deplasare, iar in sezonul trecut tot Astra s-a impus, 0-4 in deplasare 2-0 pe teren propriu.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu