EMAG

EMAG

01.12.2013

FC Botoşani vs Concordia Chiajna (01.12.2013) - Ora 14:00

 FC Botoşani a suferit o nouă înfrângere drastică, fiind învinsă la Giurgiu cu scorul de 5-0 de Astra. Scaunul antrenorului Popovici începe să se clatine tot mai tare, mai ales după ce finanţatorul Valeriu Iftime a anunţat că va aduce un alt tehnician, dacă na va câştiga meciul cu Concordia Chiajna. În cadrul lotului este o atmosferă tensionată pentru că "roş-alb-albaştrii" au cinci înfrângeri consecutive. În plus, tehnicianul Popovici ameninţă că va pleca, chiar dacă le va învinge pe Concordia şi Dinamo. Moldovenii sunt la 5 puncte de linia retrogradării şi sunt obligaţi să obţină mâine 3 puncte cu ilfovenii, mai ales că următorii adversari vor fi Dinamo şi CFR.
 Concordia Chiajna a câştigat cu scorul de 4-0 meciul susţinut pe teren propriu meciul cu Săgeata Năvodari, în faţa căreia s-a chinuit o oră pentru a deschide scorul. Miercuri, "galben-verzii" au obţinut un nou rezultat notabil, 0-0 în restanţa din deplasare cu FC Vaslui. Echipa antrenată de Ionuţ Chirilă a urcat până pe locul 12 în clasament, având un avans de 4 puncte faţă de linia retrogradării. Va urma un meci la Botoşani, în care "vulturii verzi" vor încerca să profite de forma slabă a adversarei şi să încerce să câştige toate punctele. Jucătorii au un moral bun după ultimele două meciuri reuşite şi sunt foarte optimişti că se vor întoarce cu toate punctele de pe "Municipalul" botoşănean.
FC Botoşani - Concordia Chiajna va fi un meci interesant, între două echipe care sunt vecine de clasament. "Roş-alb-albaştrii" au intrat într-o criză prelungită de câteva etape, având 5 înfrângeri consecutive, în care apărarea a fost foarte vulnerabilă, primind 16 goluri. Şi în Cupa României botoşănenii au primit 4 goluri, fiind eliminaţi de Vaslui, astfel că şefii clubului se gândesc serios să-l demită pe antrenorul Popovici. "Galben-verzii" trec printr-o perioada bună, reuşind să câştige 4 puncte cu Săgeata şi Vaslui, meciuri în care nu au primit gol. Ţinând cont de forma celor două echipe, oaspeţii sunt uşor favoriţi în meciul de mâine. Rămâne de văzut dacă moldovenii îşi vor schimbă atitudinea şi vor reuşi să câştige meciul, pentru a putea continua cu Cristian Popovici pe banca tehnică. FC Botoşani - Concordia Chiajna este meci de X2.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu