EMAG

EMAG

01.12.2013

Steaua vs Petrolul live 1.12.2013

 Steaua nu a reuşit să câştige în meciul disputat la Târgu-Jiu cu Pandurii, cu care a terminat indecis, scor 1-1. Marţi, "roş-albaştrii" au terminat tot la egalitate şi cu Schalke, 0-0, fiind eliminaţi matematic din cupele europene. Echipa lui Reghecampf a pierdut şi prima poziţie în Liga 1, fiind întrecută de Astra Giurgiu. Steaua mai are ca obiectiv în acest an să redevină lideră, dar pentru asta va trebui să câştige toate meciurile, inclusiv "dubla" cu Astra Giurgiu. Va urma o partidă extrem de grea cu Petrolul Ploieşti, echipă care luptă şi ea pentru titlu. Steliştii par decişi să facă mâine un meci reuşit, să obţină cele 3 puncte şi să iasă din criză.
 Petrolul Ploieşti s-a chinuit o oră pentru a marca un gol în poarta Viitorului, după care s-a dezlănţuit, câştigând la final cu 3-0. A fost a 500-a victorie a "găzarilor" în Liga 1, care au rămas pe locul 3 în clasament. Va urmă un meci foarte important cu Steaua, pe care "lupii galbeni" speră să-l câştige. Echipa lui Contra are planuri mari, vrea să-l transfere pe Mutu şi să lupte pentru titlu, astfel că ar fi excelent dacă ar da mâine lovitura în Ghencea. Dacă vor reuşi să treacă cu bine peste meciul cu Steaua, "galben-albaştrii" au şanse mari să se apropie chiar de locul întâi, ţinând cont că următorii adversari, Corona şi "U" Cluj, vor fi mult mai abordabili. Prahovenii vor juca mâine cu multă ambiţie deoarece îşi doresc să-şi ia revanşa după infrângerea categorică din Supercupa României, în primul meci oficial al acestui sezon.

Steaua - Petrolul Ploieşti este cel mai atractiv meci al etapei a 16-a din Liga 1. Vor fi faţă în faţă două candidate la titlu, care au acelaşi număr de puncte, fiind pe locurile 2 şi 3 în clasament. Cele două echipe s-au întâlnit pe 10 iulie în Supercupa României, steliştii câştigând fără probleme cu scorul de 3-0. Acum lucrurile stau diferit, pentru că "roş-albaştrii" au probleme de lot şi trec printr-o perioada mai slabă, fără a avea o victorie în luna noiembrie. Ei au două egaluri cu Corona şi Pandurii în Liga 1 şi două remize cu Basel şi Schalke în Liga Campionilor. Antrenorul Reghecampf vrea să câştige acest meci, pentru că altfel riscă să încheie anul sub Astra sau Petrolul. Şi tehnicianul Contra speră să dea lovitura în Ghencea, pentru ca echipa să se implice cu adevărat în lupta pentru titlu. Va fi greu pentru "găzari" să câştige pe terenul Stelei, care are în acest sezon doar victorii pe teren propriu, unde nu a primit decât un singur gol. Totuşi, "lupii galbeni" au un lot destul de bun, care a prins puţină experienţă şi în Europa League şi poate să pună probleme campioanei. Steaua - Petrolul Ploieşti este meci de 1X.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu