EMAG

EMAG

22.12.2013

Inter Milan vs AC.Milan 22.12.2013

Inter Milan vs Ac Milan
Live pe : 
Cel mai interesant joc programat astazi in fotbalul european este cu siguranta ”derby d’Italia” dintre Inter Milan si AC Milan, partida programata sa inceapa de la ora 21:45.
Inter abordeaza acest duel din postura de favorita. Echipa lui Mazzarri se afla pe locul cinci cu 28 de puncte. Forma nerazurrilor este insa departe de a fi una stralucitoare, acestia nereusind sa castige niciunul din ultimele patru partide disputate. Dupa trei remize Inter a cedat in runda trecuta duelul de pe San Paolo cu Napoli. Acel joc a fost al patrulea disputat de Inter in care aavem parte de goluri in ambele porti. Acasa Inter nu pierde de patru jocuri, dar este in pierdere de turatie, dupa doua victorii urmand doua rezultate de egalitate in fata unor echipe de pluton.
Milito, Mariga si Samuel sunt jucatori care lipsesc din motive medicale in tabara gazdelor. Pe langa cei trei Alvarez este suspendat.
Massimiliano Allegri si-a salvat pentru moment scaunul prin calificarea Milanului in optimile Ligii Campionilor. Acesta are insa nevoie si de o serie de rezultate pozitive in Serie A pentru a se apropia de locurile ”europene”. Balotelli si compania se afla locul 12 in clasament cu 19 puncte, la sase lungimi de locurile retrogradabile si noua de locul ocupat de Inter Milan, ultimul care califica in cupele europene. ”Diavolul” milanez este neinvins de cinci jocuri, dar in aceasta perioada n-a obtinut decat o victorie. In runda trecuta a remizat acasa cu AS Roma (2:2). A fost al patrulea joc consecutiv disputat de Milan in care avem parte de goluri in ambele porti.
Montolivo este suspendat si va rata derby-ul de diseara. Lista accidentatilor este insa mult mai lunga, Allegri neputand sa conteze diseara pe Amelia, Silvestre, Robinho, El Shaarawy, Abate, Birsa si Emanuelson.
Precedenta confruntare directa a avut-o in postura de gazda tot pe Inter. Disputa din luna februarie s-a incheiat nedecis, 1:1. Astfel AC Milan a ramas fara victorie in fata marii rivale din august 2011, obtinand doar un punct in cele patru confruntari care au avut loc de atunci.
La fel ca in duelul din urma cu zece luni si astazi ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti. Ambele formatii vin dupa patru jocuri, in campionat, in care au marcat, dar au si prmit gol. Asta arata ca au jucatori buni din punct de vedere ofensiv, dar si ca apararile sunt departe de asteptari. Asadar, principalul nostru pronostic pentru derby d’Italia este ambele echipe marcheaza.
Greu de spus cine este favorita in acest duel. Inter are insa avantajul moral al ultimelor rezultate, dar si evolutia mai solida din acest sezon. Mergem si noi pe mana elevilor lui Mazzarri, dar pentru siguranta recomandam handicapul asiatic 0 (miza se returneaza daca meciul se termina la egalitate).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu