EMAG

EMAG

03.12.2013

Viitorul vs ASTRA 3.12.2013

Viitorul Constanţa vs Astra Giurgiu
Primul meci din faza sferturilor de finala ale Cupei Romaniei va avea loc marti seara cu incepere de la ora 20:30, atunci cand Viitorul Constanta o va gazdui pe Astra Giurgiu, aceasta din urma fiind mare favorita.
Meciul este live AiCi
Viitorul vine dupa victoria impresionanta din campionat, scor 4-3 in fata Otelului, marcand intr-un singur meci aproape cat in intregul campionat. Gazdele nu sunt vazuti cu prea multe sanse in aceasta partida, mai ales ca intalnesc cea mai in forma echipa a campionatului si mai ales ca pentru Astra Giurgiu, Cupa Romaniei ramane unul dintre obiectivele principale.
Oaspetii de partea cealalta vin dupa cinci victorii consecutive in toate competitiile, marcand in total de 15 ori, confirmand astfel faptul ca este cea mai puternica formatie din Romania din punct de vedere ofensiv. Plus de asta, giurgiuvenii au trei victorii in ultimele trei deplasari, si o medie de peste doua reusite pe deplasare. Cota oferita de bet365 pentru 2 solist este cea mai buna de pe piata, si anume 1.53.
Ultimele doua meciuri directe intre cele doua formatii au fost castigate de Astra, scor 2-0 acasa si 0-4 in deplasare.
Cota pentru 2 solist ne-a atras atentia la acest meci, toate argumentele fiind in favoarea Astrei. Suntem de parere ca doar o surpriza ar putea face ca liderul campionatului sa nu castige aceasta deplasare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu