EMAG

EMAG

03.12.2013

DURERE FARA MARGINI LA LICEUL NUCET !

mihaela gurban

UPDATE :ELEVA MIHAELA GURBAN A MURIT, profesoara Mihaela Crăcea se zbate între viață și moarte la spital

Eleva de 16 ani de la Liceul din Nucet, victimă a accidentului de circulație produs ieri, la intersecția DN 71 cu drumul județean spre Nucet, a decedat noaptea trecută la spital. Medicii nu au reușit să îi salveze viața.
Tristețe și lacrimi printre cei care o cunoșteau pe Mihaela. Nimeni nu poate pricepe de ce destinul a lovit nemilos. Jale mare și la Nucet, pe strada unde copilărise Mihaela Gurban. De ceva vreme, copila, elevă la Grupul Școlar din Nucet, făcea naveta la Ilfoveni. Părinții se despărțiseră iar fata locuia împreună cu mamai ei.
Ieri, profesoara Claudia Crăcea s-a oferit să o ia și pe Mihaela până la Ilfoveni în drumul său spre Târgoviște. La ieșirea spre DN 71, Târgoviște-București, s-a produs nenorocirea. Profesoara Crăcea nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar și aflat în viteză. Impactul a fost unul nimicitor.
Mașina în care se aflau Claudia Crăcea și adolescenta Mihaela Gurban a fost făcută pulbere. Din cauza forței impactului, motorul a zburat câțiva zeci de metri.
Profesoara a fost transportată la un spital din București, iar Mihaela care deja se afla în comă a ajuns la Târgoviște. Familia și prietenii spun că, dacă ar fi fost și ea dusă la București, poate ar fi avut șanse.
Și în privința profesoarei, medicii sunt rezervați, șansele să reziste fiind minime

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu