EMAG

EMAG

18.07.2014

Viitorul Constanta vs FC.Botosani 18.07.2014

Viitorul – FC Botosani, inca un meci din Cupa Ligii disputat in GiulestiViitorul si FC Botosani se vor intalni in aceasta seara cu incepere de la ora 18:00 in cadrul optimilor de finala din Cupa Ligii Adeplast. Partida se va disputa pe stadionul Valentin Stanescu din Giulesti si va fi arbitrata de catre Adrian Illyes.
Dupa ce a fost din nou destul de aproape de a retrograda in editia precedenta de Liga 1 Viitorul spera sa inceapa noul sezon cu dreptul in Cupa Ligii. Trupa din Voluntari n-a impresionat insa in pregatiri, acolo unde n-a obtinut decat o victorie in fata unei formatii de amatori. Bogdan Stelea a fost numit in aceasta vara antrenorul principal al echipei, acest meci consemnand debutul oficial al fostului international pe banca Viitorului. Formatia patronata de catre Gheorghe Hagi nu l-a transferat in vara decat pe Alin Seroni de la ACS Poli, insa s-a despartit de jucatori precum Larie, Tosca, Dica, Bolboasa sau Baluta. Tehnicianul gazdelor  doreste victoria astazi, deoarece Cupa Ligii este o competitie importanta, in care se pot castiga sume importante de bani.
Link1    Link2
FC Botosani a disputat in aceasta vara nu mai putin de opt partide amicale, impunandu-se in sase dintre ele. Dupa o editie de campionat 2013-2014 foarte buna, Valeriu Iftimie are asteptari si mai mari de la echipa sa in actualul sezon. Finantatorul botosanenilor este foarte multumit in special de jucatorii pe care i-a adus in pauza competitionala, printre ei numarandu-se Tiut, Homei, Batin, dar si cativa straini din divizia secunda olandeza. In schimb Florin Plamada a plecat la CSMS Iasi, iar Perianu si Dinu au fost pusi pe lista de transferuri. Echipa botosaneana a venit la Bucuresti direct din cantonamentul pe care l-a efectuat in Austria, Leontin Grozavu convocand pentru intalnirea cu Viitorul 21 de jucatori. Sapte fotbalisti au fost trimisi insa inapoi la Botosani, printre acestia numarandu-se Danci, Homei, Efford si Twumasi.
Patru din cele sase intalniri directe dintre cele doua formatii s-au incheiat cu sub 2.5 goluri inscrise. Viitorul n-a obtinut decat o singura victorie in fata botosanenilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu