EMAG

EMAG

30.09.2014

PSG VS. FC BARCELONA LIVE ONLINE 30.09.2014

Derby-ul grupei F din Champions League va avea loc in aceasta saptamana pe Parc de Princes, acolo unde campioana Frantei, PSG va primi vizita formatiei FC Barcelona. Ambele echipe sunt neinvinse in acest start de sezon, insa doar despre formatia catalana am putea spune ca a impresionat prin evolutia sa pana acum. Partida va fi condusa la centru de italianul Nicola Rizzoli.
Barcelona a inceput noua editie de Champions League cu o victorie pe Nou Camp in fata cipriotilor de la APOEL cu scorul de 1-0, insa in ultimele 8 deplasari facute in aceasta competitie, formatia catalana a obtinut doar doua victorii, impotriva lui Celtic si a lui Manchester City. Barcelona nu a incasat nici un gol in acest sezon, iar daca adaugam la aceasta lista si ultima partida din sezonul trecut, ajungem la 671 de minute consecutive fara gol primit. In weekend au facut instructie pe Nou Camp cu cei de la Granada, partida terminandu-se cu scorul de 6-0 dupa un hattrick marcat de Neymar, o dubla de Messi si o reusita a lui Rakitic. Recordul Barcelonei in partidele disputate in Franta este de 3 victorii, 3 egaluri si doua infrangeri, ultima victorie obtinand-o in faza grupelor Champions League din sezonul 2001/2002, atunci cand au invins-o pe Olimpique Lyon cu scorul de 3-2. Rafinha si a treia optiune de portar, Jordi Masip sunt accidentati, in timp ce Vermaelen si Montoya au fost lasati acasa din alte motive.
Campionii Frantei sunt in cautarea primei victorii din acest sezon de Champions League, dupa ce in prima partida au remizat pe Amsterdam Arena, 1-1. Acestia sunt neinvinsi in ultimele 29 de partide disputate pe propriul teren in cupele europene, ultima infrangere suferind-o in faza grupelor Cupei Uefa din 2006 in fata celor de la Hapoel Tel-Aviv cu scorul de 4-2. Desi sunt neinvinsi in acest sezon, PSG are doar 3 victorii si 5 egaluri in Ligue, datorita carora se claseaza doar pe pozitia a 4-a. Recordul formatiei franceze in partidele disputate pe teren propriu impotriva formatiilor din Spania este de 5 victorii, 4 egaluri si o singura infrangere, suferita in fata lui Super-Depor, in 2001. Zlatan Ibrahimovic si Ezequiel Lavezzi nu au jucat in partida de sambata impotriva celor de la Toulouse si sunt incerti si pentru aceasta partida, in timp ce capitanul Thiago Silva, care s-a accidentat in urma cu o luna intr-o partida amicala cu Napoli, va lipsi cu siguranta.
Barcelona este favorita acestei partide, mai ales daca Laurent Blanc nu se va putea baza pe cei doi super-atacanti, insa eu ma astept ca gruparea franceza sa faca un joc agresiv si de ce nu, sa fie prima echipa care inscrie in poarta formatiei antrenate de Luis Enrique.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu