EMAG

EMAG

09.10.2014

Anglia vs San Marino 9.10.2014

anglia_san-marinoWembley Stadium se pregateste de un spectacol fotbalistic sau mai bine zis la o reprezentatie de forta ce nationala Angliei se anunta a o oferi in fata statului liliputan al San Marino-ului.
Moldova vs Austria (09.10.2014)
 Link1  Link2 
Trupa din Albion intra tare in aceasta campanie de calificare pentru Euro 2016 iar Grupa E, cea in care este combatanta nu prea ii pune mari probleme. Dupa un prim meci in cea mai grea deplasare (cel putin pe foaie) din elvetia, “Leii” au reusit sa treaca de “tara cantoanelor” cu un 2-0 ce mai sublinia inca o data daca era nevoie faptul ca sunt favoriti la primul loc.
Cu toate acestea nationala antrenata de Roy Hodgson inca nu leaga acel joc care sa multumeasca fanii si pana la urma renumele “albionului”, iar carentele de pe teren sunt destul de vizibile. De cele mai multe ori pana acum insa, salvarea lui Hodgson a venit din partea valorii individuale a jucatoriilor.
De asemenea vom avea ocazia sa il vedem la datorie pe varful lui Arsenal Danny Welbeck cel ce de unul singur a rapus Elvetia prin ale sale doua goluri. Pe langa, il mai avem si pe Wayne Rooney suspendat in Premier League si care vine cu gandul la un joc perfect pentru nationala, ceea ce nu poate fii decat de un bun augur pe teren. De asemenea vom avea ocazia sa vedem la lucru si noul cuplu de banda al Angliei format din Ricky Lambert si Raheem Steerling.
In fata lor, San Marino-ul vine ca o victima sigura si fara vreo victorie inregistrata in vreun meci oficial, mica enclava din Italia este una din cele mai slabe trupe din clasamentul FIFA, intrand in aceeasi categorie cu Bhutan-ul din Asia.
Este clar ca ne asteptam la o sarabanda de goluri, dar cum totul ramane de datoria englezilor ce fel de joc vor sa practice, am decis varianta unui pariu de over 10 cornere din simplul motiv ca actiuni pe spatiul portii vor fii si astfel si suturile pe/spre poarte pot conclude in posibile cornere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu