EMAG

EMAG

09.10.2014

Suedia vs Rusia 09.10.2014

suedia_rusiaFriends Arena din Solna va fi gazda partidei dintre nationalele Suediei si Rusiei, in cadrul grupei G a calificarilor pentru Campionatul European din 2016. Suedia a reusit in prima partida din grupa sa obtina o remiza in Austria, in timp ce Rusia a trecut lejer, cu scorul de 4-0 pe propriul teren, impotriva modestei nationale a Liechtenstein-ului.  Link1  Link2 
Rusia a dezamagit la Campionatul Mondial din Brazilia, acolo unde intr-o grupa cu Algeria, Belgia si Coreea de Sud au reusit doar doua remize. In precedentele preliminarii, nationala antrenata de Fabio Capello a reusit sa obtina in partidele jucate in deplasare, doua victorii cu Luxemburg si Israel, o remiza cu Azerbaijan si doua infrangeri, in Portugalia si Irlanda de Nord. Dupa acest turneu final, Rusia a disputat doua partide oficiale pe propriul teren, impotriva Azerbaijan si Liechtenstein, obtinand doua victorii cu acelasi scor, 4-0. In istoria confruntarilor cu nationala Suediei, Rusia a obtinut o singura victorie, doua remize si a fost invinsa in alte 3 randuri. Pentru aceasta partida, Fabio Capello nu il va putea utiliza pe portarul campioanei rus iei CSKSA Moscova, Igor Akinfeev.
Suedia a ratat calificarea la turneul final din vara dupa ce a fost eliminata in play-off de catre Portugalia lui Cristiano Ronaldo, acesta din urma reusind toate cele 4 goluri impotriva formatiei nordice. Nationala antrenata de Erik Hamren a reusit sa scoata un rezultat de egalitate in prima partida din grupa disputata in Austria, gratie golului marcat de mijlocasul Erkan Zengin. Golgheterul all-time al Suediei, Zlatan Ibrahimovic nu va putea fi activ in aceasta partida, dupa o accidentare la calcai care l-a facut sa absenteze si de la ultimele 4 partide ale lui PSG. Locul acestuia va fi luat cel mai probabil de Ola Toivonen, jucator ce activeaza tot din Ligue 1, la Rennes.
Cele doua formatii, impreuna cu nationala Muntenegrului, vor lupta pentru cele doua pozitii care asigura calificarea la Campionatul European din Franta. Cred ca se vor marca cel putin doua goluri in aceasta partida, ambele fiind echipe care ies la joc si nu incearca sa pacaleasca fotbalul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu