EMAG

EMAG

23.10.2014

Celtic vs Astra 23.10.2014 Live Online




 Link1  Link2 
Celtic Glasgow o va gazdui joi seara de la ora 22:05 pe vice-campioana Romaniei, Astra Giurgiu, in etapa cu numarul din grupele Europa League. Astra are nevoie de victorie cu orice pret pentru a mai spera la primavara europeana, altfel isi poate lua gandul, mai ales ca pana acum a fost invinsa in ambele partide jucate in Grupa D, grupa in care se mai afla Salzburg si Dinamo Zagreb, campioana Austriei, respectiv a Croatiei.
Celtic Glasgow si-a intrat foarte greu in ritm sezonul acesta, nereusind sa se ridice la nivelul din stagiunea precedenta cand a castigat campionatul intern la pas. Alb-verzii au mers bine insa in Europa League, unde oricum au ajuns intr-un mod foarte controversat. Celtic are un egal, 2-2 cu Salzburg, si o victorie, 1-0 cu Dinamo Zagreb, in primele doua partide, impartind astfel pozitia fruntasa cu Salzburg. Echipa a pierdut ultimul joc de pe teren propriu, scor 0-1 in fata celor de la Hamilton in urma cu doua saptamani si jumatate.
De partea cealalta a baricadei se afla cea mai mare dezamagire din sezonul curent de Liga 1, Astra Giurgiu, Castigatoare Cupei, Super Cupei si totodata vice-campioana Romaniei este la pamant, avand doua remize si trei infrangeri in ultimele cinci meciuri jucate. Odata cu schimbarea antrenorului se asteapta si un soc, iar echipa de pe malul Dunarii sa intre in ritmul asteptat. Vorbind strict de evolutiile din Europa League, Astra a pierdut ambele partide de pana acum, 1-5 cu Dinamo Zagreb in deplasare cu 1-2 acasa cu Salzburg, asta dupa ce in play-off a eliminat un colos al fotbalului, Olympique Lyon.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu