EMAG

EMAG

23.10.2014

Steaua Bucureşti vs Rio Ave (23.10.2014) Live Online

 Link1  Link2 
Steaua Bucuresti are nevoie de victorie neaparat joi seara de la ora 20:00 pe National Arena in fata lui Rio Ave, altfel se poate complica destul de serios situatia ros-albastrilor in ceea ce priveste calificarea in primavara europeana. Trupa din Ghencea are trei puncte in acest moment si va intalni cea mai slaba echipa din Grupa J.
Echipa pregatita de Costel Galca a bifat un neverosimil 6-0 in prima etapa cu Aalborg, asta dupa ce danezii puteau marca de 2-3 ori lejer la scorul de 0-0. A urmat apoi esecul cu 1-3 de la Kiev cu Dinamo, stelistii pierzand sefia grupei, picand pe locul doi.
Rio Ave, dupa cum am spus, este cea mai slaba formatie din Grupa J, iar acest lucru o spun cifrele. Formatia din Portugalia nu a reusit sa inscrie vreun gol in cele doua jocuri de pana acum si nici sa isi treaca vreun punct in dreptul ei. Lusitanii au inceput excelent aceasta stagiune, cel putin in Primera Liga, acolo unde se bateau cu Benfica, Porto si Sporting de la egal la egal.
S-a rupt repede ritmul, iar Rio Ave se afla in cadere libera, avand o singura victorie in ultimele sapte saptamani, 1-0 weekendul trecut in Cupa Portugaliei contra lui Coimbroes, echipa din ligile inferioare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu