EMAG

EMAG

23.10.2014

NINGE ca în poveşti ÎN TOIUL TOAMNEI!

Multi banateni se bucura de prima zapada asternuta in aceasta toamna. Ninge ca in povesti de cateva ore bune pe Semenic si deja primele imagini cu stratul de nea au fost postate pe internet si impartasite prietenilor prin intermediul retelelor de socializare.

La Trei Ape si la Brebu Nou ninge de ore bune, totul este alb, iar peisajul pare unul desprins din basme. Brazii sunt incarcati cu zapada, in unele locuri s-a lasat ceata pe Semenic, iar soselele s-au pierdut sub stratul alb de nea.

Cei care au pus pe Facebook pozele cu prima ninsoare serioasa din acest sezon spun ca cea mai multa zapada a cazut la Trei Ape.
Este de asteptat ca in cursul dupa-amiezii sa cada primii fulgi si in alte zone din Caras Severin.

Compania Nationala de Drumuri recomanda soferilor, mai ales celor care ajung in zone in care cad ploi, lapovita si chiar ninsori, sa respecte restrictiile de viteza, sa circule prudent si mai ales sa-si echipeze masinile corespunzator. Informatii despre starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute la nr de telefon: 021/264.33.33; 021/9360 sau accesand pagina de internet: www.cnadnr.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu