EMAG

EMAG

25.10.2014

U Clujs Vs Viitorul 25.10.2014

 Link1  Link2 
Universitatea Cluj și Viitorul Voluntari se vor întâlni astăzi cu începere de la ora 18:30 într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 12 din Liga 1.
Universitatea a coborât până pe locul 13 după înfrângerea suferită în runda anterioară în Ghencea. Ardelenii nu traversează o formă foarte bună, deoarece au pierdut patru din precedentele cinci meciuri disputate în campionat. Au fost învinşi deja de două ori atunci când au evoluat pe propria arenă, iar astăzi au mare nevoie de o victorie pentru a mai urca în clasament. Trei din ultimele patru partide disputate de către ”șepcile roșii” s-au încheiat cu sub 2.5 goluri marcate.
Emil Ninu este suspendat din cauza faptului că a încasat în meciul cu Steaua al patrulea cartonaș galben din acest sezon. Bambara nu va putea juca nici el, astfel că George Ogăraru se va baza în centrul defensivei pe Neag și Skvorc.
Viitorul a avut două evoluții de excepție în partidele cu Astra și Oțelul, reușind să se impună la zero în ambele confruntări. Echipa patronată de către Gheorghe Hagi a părăsit astfel locurile retrogradabile și a urcat până pe locul 11 în clasament. Oaspeții acestei întâlniri evoluează destul de bine în deplasare, astfel că în acest sezon n-au pierdut decât o partidă disputată departe de casă. Atacantul Nelson Bonilla se află într-o formă foarte bună, înscriind trei goluri în ultimele două partide.
Trei din cele patru confruntări disputate între cele două formații s-au încheiat cu goluri în ambele porţi. Universitatea a reușit să se impună în ambele meciuri directe care au avut loc la Cluj.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu