EMAG

EMAG

25.10.2014

Ceahlaul vs CSMS IASI 25.10.2014

 Link1  Link2 
În această după-amiază cu începere de la ora 16:00 Ceahlăul Piatra Neamț și CSMS Iași se vor întâlni într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 12 din Liga 1.
Ceahlăul a avut evoluții foarte modeste în ultima perioadă, astfel că a coborât până pe locul 12 în clasament. Nemțenii au adunat în precedentele cinci meciuri doar două puncte, iar distanța față de zona retrogradării este una foarte mică. Au început să aibă mari probleme pe faza de construcție, lucru care s-a putut observa în partidele disputate împotriva lui FC Botoșani și Petrolul. Ceahlăul a învins-o doar pe Concordia în cele cinci dueluri jucate pe teren propriu în actuala ediție de campionat.
Vlad Achim va lipsi în continuare din cauza unei accidentări, jucătorul în vârstă de 25 de ani fiind golgheterul echipei nemțene în acest sezon. Andrei Dumitraș este suspendat pentru o etapă din cauza cumului de cartonașe galbene.
CSMS Iaşi este singura echipă care în 11 meciuri n-a obținut nicio victorie. Aceasta se află într-o postură foarte dificilă, ocupând ultima poziție în clasament. Distanța față de prima echipă aflată deasupra zonei retrogradării a crescut la șapte puncte, astfel că gruparea ieșeană nu-și mai permite astăzi un alt rezultat negativ. Oaspeții acestei întâlniri au probleme evidente atunci când joacă departe de casă, deoarece în cele cinci deplasări efectuate în actuala ediție de campionat n-au reușit să înscrie decât un singur gol.
Mitic, Vladu, Mihalache, Coșereanu și Mihai sunt toţi accidentați și nu vor putea fi folosiți de către Nicolo Napoli. Wesley are unele probleme medicale și rămâne de văzut adacă va intra pe teren. Mai mult decât atât, Voicu și Onduku sunt suspendați în această rundă.
Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2012/2013, ambele confruntări încheindu-se cu un singur gol marcat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu