EMAG

EMAG

25.10.2014

Halep – Radwanska 25.10.2014

 Link1  Link2 
De la ora 13:00 vom fi cu ochii ațintiți pe televizoare – ori pe Digi Sport 2, ori pe Dolce Sport – deoarece Simona Halep va juca în semifinalele “Turneului Campioanelor” în compania polonezei Agnieszka Radwanska, scenariu greu de imaginat în momentul când s-au extras cele două grupe!
Simona Halep era calificată matematic în penultimul act al competiției chiar după primele două meciuri – victorii 6:2 6:3 cu Eugenie Bouchard și 6:0 6:2 cu Serena Williams – dar n-a “păcălit” tenisul nici în partida cu sârboaica Ana Ivanovic, eliminând-o din competiție grație setului adjudecat (6:7 6:3 3:6). Rămâne de văzut dacă minutele suplimentare din partida de astăzi o vor afecta din punct de vedere fizic în disputa din semifinale, dar “limbajul corpului” ne spunea că totul este în regulă. De fapt, cine a urmărit partida Simona Halep – Ana Ivanovic, a văzut că românca n-a jucat la 100% din adevăratul potențial, ci a încercat să rămână în meci și să-l transforme mai degrabă într-un antrenament pregătitor pentru ce se va întâmpla sâmbătă – asta în condițiile în care și sârboaica putem spune că a fost o adversară pe măsură.
Agnieszka Radwanska s-a calificat în această fază a competiției după ce a întors realmente dramatic cel de al doilea set în disputa cu Maria Sharapova; o victorie în minim de seturi ar fi calificat-o pe rusoaică în semifinale, iar aceasta conducea la un moment dat cu scorul de 7:5 5:1. Ce a urmat se poate întâmpla doar într-o partidă a fetelor – două mingi de meci ratate pe serviciul polonezei (se face 5:2) – serviciu pierdut imediat după (se face 5:3) – altă minge de meci ratată pe serviciul polonezei (se face 5:4) – din nou serviciu pierdut, pentru a doua oară a servit pentru calificare (se face 5:5) – ambele își fac serviciul ulterior și se duc într-un tie-break decisiv pentru accederea în semifinale, tie-break câștigat în cele din urmă de “Aga” cu scorul de 7:4, moment în care nici n-a mai contat ce se întâmplă în setul decisiv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu