EMAG

EMAG

18.02.2013

Temperaturile cresc, la final de februarie

Meteorologii anunţă că, în următoarea săptămână, temperaturile se vor păstra în regimul termic al perioadei, precipitaţiile urmând a fi slab cantitative. Spre finalul lunii februarie, vremea se va îmblânzi, iar maximele diurne vor urca treptat indicând intrarea în anotimpul primăverii, potrivit prognozei ANM pentru perioada 18 februarie - 4 martie.
Finalul lui februarie vine cu vreme mai calda, dar cu nopti friguroase. PROGNOZA PE DOUA SAPTAMANI

Vremea se va încălzi treptat de la medii ale maximelor diurne de 2 grade în prima zi până la 8 grade pe 21 februarie, apoi va intra într-un proces de răcire care va determina valori de 2...4 grade până pe data de 27 februarie. În intervalul 28 februarie - 3 martie regimul termic va creşte de la o zi la alta, astfel încât în ultima zi a intervalului de prognoză se vor atinge din nou, în medie, 8 grade Celsius. Temperaturile minime nocturne se vor situa, în medie, între -6 şi -1 grad, cu cele mai ridicate valori pe 22-23 februarie şi cele mai scăzute pe 27-28 februarie. 

Va creşte probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor între 21 şi 26 februarie, predominant ploi la început, apoi precipitaţii mixte. Acestea vor fi mai însemnate cantitativ între 22 şi 24 februarie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu