EMAG

EMAG

18.02.2013

Un elev a murit după ce a fost înjunghiat lângă liceu, în Târgovişte

Un elev a murit după ce a fost înjunghiat la gât, luni, de către o persoană necunoscută, în apropierea Colegiului Economic "Ion Ghica" din Târgovişte, potrivit Mediafax. Copilul a fost transportat la spital, cu o maşină a poliţiei, dar medicii nu au mai putut face nimic. Principalul suspect, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost reținut
. 418650_340688589351268_103579718_n

 
Colegiul Economic

incidentul s-a petrecut în afara liceului, relatează corespondentul Realitatea TV. Elevul se afla alături de câţiva colegi. Într-un gang, un individ i-a acostat şi le-a cerut să se oprească. Din cauze necunoscute, individul a sărit şi l-a înjunghiat pe elev. Copilul a fost transportat la spitalul de urgenţă din Târgovişte, dar medicii nu au mai putut face nimic.
Elevul înjunghiat a fost transportat cu o maşină a Poliţiei la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte este situat în centrul oraşului, lângă Prefectura Dâmboviţa şi în apropierea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.
Primele date arată că incidentul nu ar fi fost anunţat la 112 şi de aceea la faţa locului nu a ajuns o ambulanţă, el fiind preluat de maşina Poliţiei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesor Mihaela Anton, victima era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic şi se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat.
"Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte, iar din relatările colegilor care îl însoţeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre şcoală. Elevul a murit, am fost şi noi informaţi, iar primele date arată că pe respectivul gang elevul a fost strigat de către un tânăr dintr-un grup care era în acel loc, acesta i-a spus elevului nostru: «tu opreşte-te!», iar agresorul l-a lovit cu un cuţit la gât", a spus Anton.
"Este un moment extrem de trist pentru toți și care ne afectează profund. Incidentul s-a petrecut în afara școlii. Colegii lui mi-au spus că într-o fracțiune de secundă s-a întâmplat nenorocirea, după ce băiatul a fost strigat de o altă persoană. Bănuim că este vorba de un conflict mai vechi pe care copilul l-ar fi avut. Era un copil bun, care participase la Balul Bobocilor și câștigase. N-a creat niciun fel de probleme disciplinare", a declarat la Realitatea TV Ilie Suzana, directoarea Colegiului Economic "Ion Ghica" din Târgoviște.
Principalul suspect în acest caz, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost identificat și reținut, a precizat Raluca Florescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița. 
tregedie targoviste 450x275 SOCANT: Un elev A MURIT dupa ce a fost INJUNGHIAT langa un liceu din Targoviste!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu