EMAG

EMAG

27.10.2013

FC.Brasov vs Steaua 27.10.2013 Live Online

brasov - steaua
Pe stadionul Tineretului FC Brasov o va gazdui pe Steaua in al doilea joc programat duminica in Liga 1. Intalnirea transmisa in direct de DigiSport 1 va incepe la ora 21:30.
FC Brasov se afla pe 14 in prezent la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc retrogradabil, Viitorul, ambele avand cate zece puncte. Brasovenii au pierdut la Chiajna luni, puncte care se pot dovedi importante la final, Concordia fiind o contracandidata la evitarea retrogradarii. In ultimele cinci runde are un singur succes, 4:0 cu Viitorul in precedentul joc disputat acasa. Acela a fost primul joc in care brasovenii nu au primit gol acasa. In schimb au marcat in fiecare joc intern.
Dupa egalul cu Basel din Champions League campioana Romaniei revine duminica in Liga 1. Steaua a fost egalata la puncte de Petrolul, dar campioana en-titre are cu trei meciuri mai putin disputate. Steaua nu a pierdut decat doua puncte sezonul acesta, in egalul de la Medias cu Gaz Metan. In ultimele trei runde elevii lui Reghecampf au obtinut numai victorii la zero. Un singur joc din cele noua jucate de stelisti in Liga 1 a avut parte de mai putin de trei reusite.
Reghecampf va putea trimite in teren echipa tip in acest joc. In schimb omologul sau, Alexandru Pelici, nu se poate baza pe portarul Marinescu, acesta fiind accidentat.
De la revenirea brasovenilor in prima liga, in 2008, Steaua nu a castigat decat o singura data pe stadionul Tineretului. In sezonul trecut ceda aici cu 1:3, dar isi lua revansa in retur cand se impunea fara drept de apel cu 4:0.

Chelsea vs Manchester City 27.10.2013

Chelsea – Manchester City live online 27-10-2013 – Astazi de la ora 18:00 Chelsea va primi vizita celor de la Manchester City intr-un meci care conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Premier League. Meciul poate fi vazut pe site-ul nostru: Aici si aici
Pronosticul nostru = > 2-2

Rezultatele extragerii LOTO 6 din 49 din 27/10/2013


loto 6 din 49
Pentru a castiga la loto premiul cel mare trebuie sa giciti toate cele sase numere extrase. Sansele sa ghiciti toate cele sase numere loto cu un bilet simplu sunt de 1 la 13.983.816, dar daca alegeti sa completati un bilet cu 7 numere loto sansele cresc de cateva ori si ajung de 1 la 1.997.688.
Puteti juca la loto in ziua extragerii Loto 6 din 49 pana la ora 15:45, in fiecare saptamana avand loc cate doua extrageri, una  joi si una duminica.
Pentru a castiga la Loto 6 din 49 fiecare jucator adopta o strategie proprie, unii se bazeaza pe noroc, altii pe calcule riguroase. Pe internet circula un numar foarte mare de scheme matematice ce pot garanta castigul cel mare la Loto, cel putin asa sustin cei ce le publica. Din studiile facute de impatimiti ai jocurilor de noroc gen Loto 6 din 49 a rezultat insa un lucru sigur, daca jucati o varianta simpla, sansele sunt mai mari pentru a ghici cele sase numere loto.
Indiferent ce spun specialistii pentru a castiga la Loto este obligatoriu sa joci, iar daca o faci in mod regulat, sansele cresc.
Tot din istoria castigurilor la loto a rezultat ca cei care mizeaza pe numere personale, desi este destul de dificil sa te decizi ce anume numere sa folosesti pentru a castiga la Loto, data nasterii, data casatoriei sau varsta pe care o are sotul, sotia sau copii, obtin cel mai des castiguri substantiale.

Iata si rezultatele extragerii LOTO 6 din 49 din 24/10/2013

6 din 49 - 20 octombrie

Există oameni care cred cu convingere că au fost răpiţi de extratereştri

Exista oameni care cred cu convingere ca au fost rapiti de extraterestri

Antonio Villas Boas

Răpirea extraterestră a acestui fermier brazilian în 1957 este considerată a fi una dintre primele raportate vreodată la nivel mondial, potrivit TruTV. Villas Boas susține că a fost luat cu forța la bordul unui OZN în formă de ou, după ce a fost abordat de o persoană de sex feminin goală, descrisă ca un umanoid, cu părul alb, lung și ochi albaştri de pisică. Villas Boas a murit în 1992 şi niciodată nu şi-a retras mărturia.

Betty și Barney Hill

Această poveste a dat startul nebuniei cu răpirile extraterestre. Sub hipnoza regresivă, o tehnică obișnuită pentru descoperirea adevărului asupra răpirilor, oamenii de ştiinţă au cercetat o perioadă de timp "lipsă" din memoriile celor doi, care a urmat după ce soţii Hills au reperat un OZN în septembrie 1961. După ce au fost răpiţi și duşi pe o navă sub forma de disc, Betty Hill spune că au primit o "harta stelară", cu trasee comerciale marcate, care includea propriul nostru soare. Unii experţi în OZN-uri cred că acest lucru arată că planeta de origine a extratereştrilor se află în sistemul Zeta Reticuli.
Citeşte şi Mii de oameni au rămas uimiţi. Află ce a apărut deasupra unui teren de baseball, în timpul unui meci VIDEO

Betty Andreasson

Betty Andreasson susține că a fost răpită de extratereștri și dusă pe o navă spaţială într-o noapte din ianuarie 1957. În timpul petrecut la bord, restul de familiei ei a fost pusă într-o stare de "viaţă suspendată". La fel ca multe alte povești de răpire, mărturia lui Betty implică extratereștri capabili să comunice prin telepatie și care au supus-o la un anumit test medical. Andreasson spune că extratereștrii purtau uniforme albastre, cu un logo al unei păsări pe mâneci.

Charles Hickson și Calvin Parker

Acest caz celebru din octombrie 1973 implică doi lucrătorilor care pescuiau pe râul Pascagoula în Mississippi. Ei pretind că au levitat pe o navă spațială. Acolo au fost supuși la un fel de examen medical de către creaturi umanoide cu gheare ca de homar în loc de mâini. Mai târziu, au raportat experienţa lor la poliția locală, care susţine că oamenii păreau sincer speriaţi.

Charles L. Moody

Moody era un sergent în Forţele Aeriene Americane, care se afla în deşertul New Mexico într-o noapte, în august 1975, privind o ploaie de meteoriți. El spune că a văzut un OZN stralucitor îndreptându-se spre el. A încercat să fugă în mașină, dar nu a reușit să o facă să pornească. Următoarea lui amintire era cum OZN-ul zburător se îndepărta. Când a ajuns acasă, era mult mai târziu decât ar fi trebuit. Ulterior, el şi-a amintit că a fost paralizat şi luat la bordul OZN-ului de către extratereştri.
Citeşte şi Ce ne ascund guvernele: Zone SECRETE de pe Pământ, vizitate frecvent de extratereştri FOTO

Travis Walton

Walton făcea parte dintr-o echipă de tăietori de lemne din Arizona când a dispărut pentru câteva zile, în noiembrie 1975. La început, colegii săi au fost suspectaţi că l-au ucis, deşi ei susținueau că fusese lovit de un fascicul de lumină de la un OZN și, ulterior, răpit de extratereștri. Povestea lui a fost ecranizată în filmul "Fire în the Sky". Travis si colegii săi nu şi-au schimbat niciodată mărturia.
Citeşte şi Autorităţile au desluşit MISTERUL din jurul EXTRATERESTRULUI ţinut în FRIGIDER  de un BĂRBAT
Răpirile Allagash

În august 1976 , în prima noapte a unei excursii cu cortul în Maine, patru tineri spun că erau într-o canoe pe Lacul Eagle când au văzut un OZN care a tras cu o rază de lumină spre ei. Povestea răpirii a fost ulterior pusă cap la cap prin vise şi hipnoza de regresie. Tinerii susțin că au fost supuși unui examen fizic de către extratereştri cu capete mari şi ochi metalici strălucitori.

Dacia bate record după record în Europa

...
...
Dacia a vândut în Europa 215.566 de maşini, în primele nouă luni ale acestui an, potrivit datelor publicate de Asociaţia Europeană a Constructorilor de Automobile (ACEA). Marca românească a consemnat cea mai mare creştere procentuală dintre toţi producătorii auto: vânzările au crescut cu nu mai puţin de 20%, în condiţiile în care piaţ europeană a scăzut cu 4%.
"Dacia a consemnat cel mai bun trimestru din întreaga sa istorie" au scris cei de la Renault în comunicatul cu rezultatele lor financiare După primele nouă luni ale anului, Dacia a consemnat o cotă de piaţă de 2,3% la nivelul întregului continent. Practic, Dacia a reprezentat un sfert din vânzările întregului grup Renault, iar Duster este cel mai bine vândut automobil din întreaga gamă Renault.
Cu această cotă de piaţă, Dacia este peste mărci mult mai cunoscute, precum Mazda, Chevrolet, Volvo, Suzuki, iar producătorul nu pare că se va opri aici, cel puţin în ceea ce priveşte piaţa europeană, deservită de fabrica din Romînia.
Şeful Renault, Carlos Ghosn, a fost recent în vizită la Palatul Cotroceni, unde l-a informat pe Traian Băsescu despre obţinerea la uzina din Piteşti a unei producţii-record de 343.000 de autovehicule în acest an.
Dacia ajunge la aceste rezultate de excepţie exact în anul în care a împlinit 45 de ani de existenţă. Pe 20 august 1968 ieşea pe poarta fabricii de la Mioveni prima Dacie, un model 1.100. Producţia se apropie de cinci milioane de automobile, maşina cu acest număr urmând să iasă pe piaţă la începutul anului 2014.

Poli Timisoara vs Pandurii Targu Jiu 27.10.2013

timisoara - pandurii
Pe stadionul Dan Paltinisanu se vor intalni duminica cu incepere de la ora 19:00 Poli Timisoara si Pandurii Targu Jiu. Intalnirea are loc in cadrul etapei cu numarul 12 din Liga 1.
Poli Timisoara se afla in prezent pe locul al noulea cu 15 puncte, la cinci lungimi distanta de zona retrogradarii. Banatenii au reusit sa treaca peste seria de sase meciuri fara infrangere dupa ce a invins-o luni pe Universitatea Cluj cu 2:1, chiar pe terenul acesteia. Ambele reusite din acel joc ale timisorenilor au venit de la punctul cu var. Pana la golul lui Szekely trecusera peste 430 de minute de joc in care Poli nu marcase in Liga 1. Echipa pregatita in prezent de Aurel Sunda nu a marcat in ultimele trei partide jucate in fata propriilor fani, reusind totusi sa obtina doua puncte. Un singur joc din cele cinci jucate sezonul acesta acasa de Poli s-a incheiat cu mai mult de doua goluri.
Aurel Sunda nu poate conta in acest joc pe Scutaru (accidentat) si pe Seroni (suspendat). Din cauza absentei primului Ovidiu Petre va fi din nou coborat in centrul liniei de fund.
Pandurii Targu Jiu revine in Liga 1 dupa esecul cu 0:3 de pe terenul lui Fiorentina, din Europa League. Formatia gorjeana va incheia aceasta etapa pe locurile 3 sau 4, ne mai avand cum sa fie depasita de vreo alta formatie. Dupa 11 jocuri Pandurii au 20 de puncte, cu cinci mai putine decat liderul Steaua, dar si cu doua meciuri in plus. In ultimele doua etape acestia au facut show, marcand de zece ori in fata unor nou-promovate, 4:0 la Sageata si 6:1 acasa cu Botosani. Sase din ultimele sapte partide jucate in Liga 1 de echipa pregatita de Pustai s-au incheiat cu goluri in ambele porti. In deplasare Pandurii a pierdut un singur joc, chiar singurul in care nu a reusit sa marcheze, la Piatra Neamt.
Predescu este accidentat si nu a facut deplasarea la Timisoara. Alt absent este fundasul central Erico, acesta fiind suspendat.

FC.Brasov vs Steaua 27.10.2013 Live Online

brasov - steaua
Pe stadionul Tineretului FC Brasov o va gazdui pe Steaua in al doilea joc programat duminica in Liga 1. Intalnirea transmisa in direct de DigiSport 1 va incepe la ora 21:30.
FC Brasov se afla pe 14 in prezent la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc retrogradabil, Viitorul, ambele avand cate zece puncte. Brasovenii au pierdut la Chiajna luni, puncte care se pot dovedi importante la final, Concordia fiind o contracandidata la evitarea retrogradarii. In ultimele cinci runde are un singur succes, 4:0 cu Viitorul in precedentul joc disputat acasa. Acela a fost primul joc in care brasovenii nu au primit gol acasa. In schimb au marcat in fiecare joc intern.
Dupa egalul cu Basel din Champions League campioana Romaniei revine duminica in Liga 1. Steaua a fost egalata la puncte de Petrolul, dar campioana en-titre are cu trei meciuri mai putin disputate. Steaua nu a pierdut decat doua puncte sezonul acesta, in egalul de la Medias cu Gaz Metan. In ultimele trei runde elevii lui Reghecampf au obtinut numai victorii la zero. Un singur joc din cele noua jucate de stelisti in Liga 1 a avut parte de mai putin de trei reusite.
Reghecampf va putea trimite in teren echipa tip in acest joc. In schimb omologul sau, Alexandru Pelici, nu se poate baza pe portarul Marinescu, acesta fiind accidentat.
De la revenirea brasovenilor in prima liga, in 2008, Steaua nu a castigat decat o singura data pe stadionul Tineretului. In sezonul trecut ceda aici cu 1:3, dar isi lua revansa in retur cand se impunea fara drept de apel cu 4:0.

26.10.2013

CFR vs Astra 26.10.2013

CFR Cluj – Astra Giurgiu LIVE: se joaca Sambata, 26 octombrie 2013, de la orele 21:30 in cadrul Etapei  a XII-a din Liga I si este difuzat de postul Digi Sport 1 si live www.canaletvonline.blogspot.ro si pe acest site click aici. Cele doua echipe vor juca pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj – Napoca.
CFR ClujAstra Ploiesti
Pronosticul nostru = 1-1

Fc.Barcelona vs Real Madrid 26.10.2013


Barcelona vs. Real Madrid Live Online Stream: meciul dintre Barca si Real de joaca sambata 26 octombrie 2013, de la orele 19:00 in cadrul Etapei a X-a din Primera Division si este difuzat de postul Digi Sport 1 si live pe TVRO clik aici si pe acest site clik aici. Cele doua echipe vor juca pe Camp Nou din Barcelona).
PRONOSTICUL NOSTRU ESTE 3-2

25.10.2013

Digi FM şi Digi Sport FM

Surse din piaţa media citate de MEDIAFAX că operatorul RCS-RDS doreste să lanseze două posturi de radio, unul generalist, cu numele Digi FM, şi unul cu tematică sportivă, cu numele de Digi Sport FM.

În acest scop, RCS-RDS s-ar fi inscris la concursul pe care CNA îl va organiza din 18 noiembrie 2013 ( pe parcursul mai multor zile ) pentru atribuirea de frecvenţe radio, solicitand peste 20 de frecvenţe de radio pentru a forma reţele ale radiourilor Digi FM şi Digi Sport FM, inclusiv în Bucureşti pe frecvenţa 106,2 FM (pe care emitea Click FM, căruia CNA i-a retras licenţa în 18 iulie 2013. RCS-RDS nu a confirmat zvonul.

La concurs s-au inscris si Antena 3 SA ( doreste să lanseze un post de radio generalist Radio 3 FM în Bucureşti ), dar și Ridzone Computers SRL ( ce deţine licenţa televiziunii România TV şi care doreste să lanseze un post de radio generalist tot în Bucureşti ).

Alti participanti la concurs sunt Grupul Media Camina SRL (ce deţine Radio Zu şi Romantic FM), P7S1 Radio Holding SRL (ce deţine Kiss FM, Magic FM şi One FM), Global Media Expert SRL (ce deţine Sport Total FM), dar şi trustul de presă al Patriarhiei Române (ce deţine Radio Trinitas).

In total sunt scoase la concurs zeci de frecvente din localitati precum Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Bacău, Cluj-Napoca, Covasna, Deva, Iaşi, Reşiţa, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighişoara, Slatina, Suceava, Târgu Mureş etc.

SURSA: http://hdsatelit.blogspot.com/2013/10/rcs-rds-lanseaza-doua-posturi-de-radio.html#ixzz2ifyuNaQp

24.10.2013

Fiorentina vs pandurii live Online 24.10.2013



Cu doar un punct in primele 2 partide din Europa League, Pandurii Tg Jiu are dificila misiune sa incerce sa obtina cat mai multe puncte din meciurile cu cea mai puternica echipa din grupa, Fiorentina, cea care a castigat primele 2 partide.


Echipa antrenata de fostul star al lui AS Roma, Vincenzo Montella, are multi jucatori cu nume in echipa - David Pizarro, Aquilani, Matias Fernandez sau legenda lui AC Milan, Massimo Ambrosini. Totusi, in acest start de sezon, cel mai tare a impresionat atacantul italian, Giuseppe Rossi. Revenit dupa 2 accidentari grave, fostul atacant de la Man United si Villarreal a reusit 5 goluri in cele 7 meciuri in care a evoluat in Serie A si unul in Europa League.



Cei de la Pandurii nu vor da insa de Super-Mario Gomez, cel care se recupereaza dupa problemele la genunchi si va reveni in aceasta saptamana la antrenamentele echipei, insa nu va putea sa joace in meciul cu echipa lui Cristi Pustai



Pandurii este neinvinsa in cupele europene in meciurile din deplasare, obtinand 2 victorii si 2 egaluri. 



Fiorentina - Pandurii este joi pe 24 octombrie in direct la Pro TV si pe www.canaletvonline.blogspot.ro de la ora 22.00

Fiorentina vs Pandurii 24.10.2013 Transmisie live



Cu doar un punct in primele 2 partide din Europa League, Pandurii Tg Jiu are dificila misiune sa incerce sa obtina cat mai multe puncte din meciurile cu cea mai puternica echipa din grupa, Fiorentina, cea care a castigat primele 2 partide.


Echipa antrenata de fostul star al lui AS Roma, Vincenzo Montella, are multi jucatori cu nume in echipa - David Pizarro, Aquilani, Matias Fernandez sau legenda lui AC Milan, Massimo Ambrosini. Totusi, in acest start de sezon, cel mai tare a impresionat atacantul italian, Giuseppe Rossi. Revenit dupa 2 accidentari grave, fostul atacant de la Man United si Villarreal a reusit 5 goluri in cele 7 meciuri in care a evoluat in Serie A si unul in Europa League.



Cei de la Pandurii nu vor da insa de Super-Mario Gomez, cel care se recupereaza dupa problemele la genunchi si va reveni in aceasta saptamana la antrenamentele echipei, insa nu va putea sa joace in meciul cu echipa lui Cristi Pustai



Pandurii este neinvinsa in cupele europene in meciurile din deplasare, obtinand 2 victorii si 2 egaluri. 




Fiorentina - Pandurii este joi pe 24 octombrie in direct la Pro TV si pe www.canaletvonline.blogspot.ro de la ora 22.00

23.10.2013

Accident Râncaciov 23.10.2013

Tragedie la Râncaciov, în Dragomireşti, unde o femeie, de 53 de ani, a fost accidentată mortal de o maşină.  Nenorocirea a avut loc pe Drumul Judeţean 702 B, pe strada principală din sat.
Îngroziţi, martorii au sunat la 112 să vină echipajele de prim-ajutor. Din păcate, salvatorii n-au mai putut decât să constate decesul victimei.
Şoferul este cercetat de poliţişti pentru ucidere din culpă.

22.10.2013

FC STEAUA VS FC BASEL 22.10.2013

Steaua Bucureşti - FC Basel info

LINK 2 

Acest program poate fi vizionat pe majoritatea browserelor, urmăriţi instrucţiunile de mai jos în funcţie de browserul dumneavoastră:
1. Pentru Google Chrome: descărcati şi instalaţi Extensia IE Tab
2. Pentru Mozilla Firefox: descărcati şi instalaţi Plugin-ul IE Tab 2
3. Pentru Internet Explorer: descărcati şi instalaţi SopCast Player
– Prima dată este posibil ca SopCast-ul să vă ceară câteva permisiuni de la firewall privind comunicarea de date pe internet. Trebuie să daţi click pe Allow/Permite.
– La Internet Explorer o sa apara sus (sau jos daca aveti IE 9) o bară galbenă în care vă întreabă dacă doriţi să permiteţi pluginului sopcast să ruleze. Daţi click dreapta pe acea bară şi Allow/Permite (sau click direct pe Allow la IE 9).

21.10.2013

Celtic vs Ajax 22.10.2013

Celtic Glasgow vs Ajax Amsterdam
Celtic Glasgow va înfrunta pe propiul teren formaţia Ajax Amsterdam , într-o partidă contând pentru etapa a treia din Grupele Ligi Campionilor , Partida dintreCeltic Glasgow şi Ajax Amsterdam se va desfăşura pe Celtic Park (Glasgow) şi poate fi urmărită live-video pe internet pe site-ul www.canaletvonline.blogspot.ro  marţi 22 octombrie 2013 începând cu ora 21:45.

Arsenal vs Dortmund 22.10.2013

Arsenal vs Borussia Dortmund
Partida dintre Arsenal si Dortmund de marti, ora 21:45, pare sa fie una dintre cele mai interesante ale zilei in Uefa Champions League si totodata se anunta extrem de spectaculoasa. Arsenal are usor prima sansa la pariuri, cu o cota de 2.30 la ora actuala pentru victorie. Trebuie precizat si faptul ca tunarii au parte de un inceput impresionant de sezon.
In Anglia se afla pe prima pozitie a clasamentului de ceva timp, pe cand in Champions League a luat deja un avans considerabil in Grupa F. Dupa doua etape tunarii au sase puncte si un golaverage de 4-1, cu trei puncte peste Dortmund si Napoli.
Pe de alta parte Borussia Dortmund vine la acest meci dupa succesul obtinut la limita in campionat, scor 1-0 pe teren propriu. Finalista Uefa Champions League din sezonul precedent este vazuta oarecum cu sansa a doua la pariuri, insa cu siguranta nu va ceda usor, mai ales ca orice pas gresit ar putea sa o coste scump in lupta pentru primele doua pozitii in grupa.
Cu trei puncte adunate dupa primele doua partide in Grupa F, dar si cu un golaverage de 4-2, Dortmund se afla la egalitate cu Napoli, insa ocupa locul secund datorita golaverage-ului mai bun.

MECIUL ESTE LIVE AICI   - LINK 1

AC Milan – FC Barcelona 22.10.2013

AC Milan vs FC Barcelona
Cotata cu 6.50 in oferta agentiei de pariuri online, bet365, AC Milan o va gazdui marti seara de la ora 21:45 pe FC Barcelona in derby-ul serii din Uefa Champions League. Este pentru a saptea oara cand se intalnesc cele doua formatii in ultimele trei sezoane ale Ligii. AC Milan a castigat ultima intalnire cu Barcelona de pe teren propriu, scor 2-0 la inceputul acestui an.
In campania curenta, AC Milan a bifat un egal (1-1 cu Ajax) si o victorie (2-0 cu Celtic), iar pana acum cu patru puncte si un golaverage de 3-1 formatia de pe San Siro se afla pe pozitia a doua in grupa, pozitie cu care s-ar multumi cu siguranta la final.
Barcelona de cealalta parte are fara dubii lotul mai valoros si mai bun la ora actuala, insa daca Milanul va repeta evolutia din Februarie nu ii va fi usor formatiei spaniole. Messi si ai lui au remizat in weekend pe terenul Osasunei, scor 0-0 in mod total surprinzator, avand in vedere ca Osasuna era o formatie de la retrogradare, iar Barca avea numai victorii in campionat.
Sase puncte din tot atatea posibile au strans oaspetii pana acum in Grupa H din Champions League si plus de asta se lauda si cu un golaverage impresionant de 5-0, fiind printre putinele echipe fara gol primit in aceasta campanie.

MECIUL ESTE LIVE AICI = LINK1

Olympique Marseille vs Napoli 22.10.2013

Olympique Marseille vs Napoli
Olympique Marseille va înfrunta pe propiul teren formaţia Napoli , într-o partidă contând pentru etapa a treia din Grupele Ligi Campionilor , Partida dintreOlympique Marseille şi Napoli se va desfăşura pe Stade Vélodrome (Marseille) şi poate fi urmărită live-video pe internet pe site-ul www.canaletvonline.blogspot.ro marţi 22 octombrie 2013 începând cu ora 21:45.

Schalke 04 – Chelsea 22.10.2013 Live Online

Schalke 04 vs Chelsea
Dupa primele doua etape avem un lider surprinzator in Grupa E in Uefa Champions League, si anume Schalke 04. Formatia din Germania va primi vizita lui Chelsea in etapa a treia din faza grupelor, marti seara de la ora 21:45. La pariuri avem parte de niste cote foarte echilibrate, nemtii pornind usor cu sansa a doua. Cota oferita de bet365 pentru victoria gazdelor este la ora actuala de 3.20.
Sase puncte au strans nemtii dupa primele doua partide si se lauda cu un golaverage de 4-0. Una dintre cele doua victorii ale nemtilor a fost chiar in fata Stelei, si anume acel 3-0 de pe teren propriu din prima runda.
De partea cealalta Chelsea Londra vine la acest meci cu gandul de a recupera punctele pierdute pana acum, plus ca a ramas destul de in spate fata de Schalke. Londonezii au castigat runda precedenta in deplasare pe terenul Stelei, scor 0-4, insa au calcat stramb in primul joc, la acea infrangere surprinzatoare de pe propria arena, scor 1-2 cu FC Basel.
Astfel, dupa primele doua jocuri din faza grupelor, elevii lui Mourinho au strans numai trei puncte si au un golaverage de 5-2, laudandu-se cu cea mai puternica ofensiva din grupa la ora actuala.

MECIUL ESTE LIVE AICI   - LINK 1